DUYURU [Güncelleme Notu] 2.0.9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elmo1

Üye
Yavrucum 2 saattir zindan sırası bekliyorum daha ne kadar beklemem lazım, ordan hesaba 2 adet zindan hakkı tanımlamanı bekliyorum nasıl yapacağın umurumda değil.

Maximiliantr

Üye
auction house aktif edildi dediniz ancak aktif değil, NPC'ye pazar kurduramıyoruz, yoksa ben sırf pazarın fiyatı için neden premium satın alim.

ProOceaN

Üye
Vasat olan bence zihniyetin kardeş . Oyunu keyif almak için oynamadığın çok açık . Para odaklı bakarak usko kafasıyla bakarak bu oyunu oynayamazsın . Adamlar emin ol gereken her şeyi tek tek en ince ayrıntısına kadar düşünmüş tasarlamış gereken neyse bi şekilde yapmaya çalışıyorlar onlar da insanoğlu sen neysen onlarda o . Bu işler bi anda olacak işlwr değil keyfi yorumlar yapma oyunda . 90 tl veripte oyunu satın almaya kalkmayın ya harbiden bu verilen emeğe yazık kardeş !
Aynen katılıyorum verilen emege yazık 3 aydır oynuyorum çarıma bi driuid staff 7 koyamamak yazık koskoca 1 klandan bosslar ve zindanlardan 3 ay da 1 tane drop alamamak yazık oyunda p2w yok denildi p2w fakire yok zengine gine var

haberler14

Üye
ben neden güvenlik adımı seçmediğim halde bu kodla giriş yqpmak zorundayım

Blue

Üye
Güncellemeden sonra asas skilleri bozulmuş çok fazla failed vermeye başladı. İlgilenirseniz sevinirim.

Wildbaba

Üye
Antichat sistemi yerlebir bu ne yaaaa durduk yere antichat hatası verip oyundan atıyor.Oyundan attıktan sonra girerken bağlantı hatası veriyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Vallahi çıldırıcam düzeltin şu antichat hatasını inanılmaz skntı şuan 20 dkdan fazla oyunda durmuyor hep atıyor.Manuel oynuyorum tertemiz pc ,patch sonrası kafayı yedi antichat sistemi

Zbam

Üye
Antichat sistemi yerlebir bu ne yaaaa durduk yere antichat hatası verip oyundan atıyor.Oyundan attıktan sonra girerken bağlantı hatası veriyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Vallahi çıldırıcam düzeltin şu antichat hatasını inanılmaz skntı şuan 20 dkdan fazla oyunda durmuyor hep atıyor.Manuel oynuyorum tertemiz pc ,patch sonrası kafayı yedi antichat sistemi
başka bir oyun falan açıksa o da yapabilir

zukcu

Üye
2. Bir duyuruya kadar zindanlar kapatılmıştı, gelmiş mi o 2. Duyuru acaba :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt