Aynen katılıyorum verilen emege yazık 3 aydır oynuyorum çarıma bi driuid staff 7 koyamamak yazık koskoca 1 klandan bosslar ve zindanlardan 3 ay da 1 tane drop alamamak yazık oyunda p2w yok denildi p2w fakire yok zengine gine varVasat olan bence zihniyetin kardeş . Oyunu keyif almak için oynamadığın çok açık . Para odaklı bakarak usko kafasıyla bakarak bu oyunu oynayamazsın . Adamlar emin ol gereken her şeyi tek tek en ince ayrıntısına kadar düşünmüş tasarlamış gereken neyse bi şekilde yapmaya çalışıyorlar onlar da insanoğlu sen neysen onlarda o . Bu işler bi anda olacak işlwr değil keyfi yorumlar yapma oyunda . 90 tl veripte oyunu satın almaya kalkmayın ya harbiden bu verilen emeğe yazık kardeş !
başka bir oyun falan açıksa o da yapabilirAntichat sistemi yerlebir bu ne yaaaa durduk yere antichat hatası verip oyundan atıyor.Oyundan attıktan sonra girerken bağlantı hatası veriyor bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Vallahi çıldırıcam düzeltin şu antichat hatasını inanılmaz skntı şuan 20 dkdan fazla oyunda durmuyor hep atıyor.Manuel oynuyorum tertemiz pc ,patch sonrası kafayı yedi antichat sistemi
Düzeltilmiş.2. Bir duyuruya kadar zindanlar kapatılmıştı, gelmiş mi o 2. Duyuru acaba![]()
yok gardaş ondan değilbaşka bir oyun falan açıksa o da yapabilir