Güncellemeden sonra olan biten gördüklerim.

hesperos

Üye
Neden ue5 ile yapılmış redfall oynamaıdn mı hiç? Eğer bug fix ekibi güncelleme öncesi gibi çalışırsa, tüm sorunlar hallolur. Elbet hallolacaktır. Chill :)
örnek verdin oyun fps oyunu :D bu online çok oyunculu oyun yani server bazlı çalışıyor senin dediğin oyunda 4 kişilik takım halinde oynuyorsun sadece dorion 1 de 500den fazla oyuncu var pazarda bu oyunu Core 3D oyun motoru ile yapacaklardı silkroad motoru bak ozmm böyle sorun oluyormuydu Unreal ile en fazla 100kişinin girebilceği oyunlar yapılır pubg tarzı

Opus Magnum

Üye
Ben tamamen art niyet, para hirsi goruyorum, oyle degerlendiriyorum. Benim kendi dusuncemdir, katilan olur katilmayan olur. Yapilan her yenilik para kazanma uzerine bence. Bu konu kapanmazsa aha buraya yaziyorum, oyununun hirsli kesimi parayi harcayip 85 olduktan sonra o gorevler haftalik olacak. Narun itemleri kolay cikacak. Zindan explerini bile arttirabilirler. Cunku apacik belli ki daha sonra kimse yeni hesap acmayacak. 85 level aklina gelince onunla mi ugrasacagim diyecek. Cf den exp kagitlarini bile kaldirdilar, zaten 75 ustunde kullanamiyorsun, 75 altinin bile kullanmasini istemiyorlar. 80 adam yokken daha gold chest 80 level siniri getirdiler. O kadar sorun varken amac oyunculari para harcamaya yonlendirmek olunca guncellemeler art arda geliyor.
Kendi düşüncen değil saf gerçekler maalesef. 85 capi daha erken erişimde olan bir oyunda olmasının hiçbir izahı yok. Eger officalde 100 120 level diye abuk şeylerle gelirlerse cok fena rezil ederler kendilerini. İnsanlar level kasmak için bu oyunu oynamak istemiyor yıl 2023 olmuş gece gündüz char kasmak oldukça köhne bir fikir. Bir de diyorlar ya "sizleri dinliyoruz" aynen bizi dinliyorsunuz ya ondan 85 cap geldi. İletişim konusunda görevlendirilen arkadaşlar da saf nepotizmin vücut bulmuş hali.

turkoglu

Yeni Üye
maalesef haklı olmasan ama haklısın gardasım....ama erken erişimde oldugumuz göz önüne alınırsa özellikle su dc ve crash halledilirse diğer sorunlar cok asırı sorun değil duzeilir inşallah yönetimimizin gayretini görüyorum

Mello1993

Üye
Oyun geliştiricileri kusura bakmasınlar hakaret olarak da algılamasınlar ama içerik konusunda biraz dar görüşlüler. Ko nun pek dışına cıkamadılar. oyun ko temelli olup farklı bir yöne evrilmeliydi, bu olmadı aksine yapılan içerikler de kötü olmaya başladı. 10-15 günde bir yapabileceğimiz görev 1 milyar exp vereceğine şöyle görevler koyabilirlerdi ;

günlük 3 zindan tamamla; 80 m exp

günlük 700 yaratık öldür ( kendi levelinden en az 5 aşağısı)50 m exp

rock sınıfı yaratıklardan 50 adet parca topla 10 m exp

mystic " " " ...........

beast " " "

premium görev exp sini arttıracak tabi, exp durumu da ona göre ayarlanırdı

bunlar sadece exp olmak zorunda da değil, oyuna içerik eklenip görev yaptıkca gelişebileceğimiz şekilde ayarlanabilir. item olsun, kostüm olsun, mmorpg oyunu içeriklere çok açıktır. skillerin hasarı düşürülüp normal skill pointin yanı sıra, skili kendi içinde 5-10 seviye kadar geliştirebileceğimiz bir skill point kasabiliriz mesela.

bu görevler 10-20 lv den baslayıp level arttıkca exp si artacak şekilde olsa hemen hemen her slotta canlılık olurdu. biz de fazla yorulmadan eğlenceli bir şekilde mmorpg oynardık

meraklimahmut

Üye
Oyun geliştiricileri kusura bakmasınlar hakaret olarak da algılamasınlar ama içerik konusunda biraz dar görüşlüler. Ko nun pek dışına cıkamadılar. oyun ko temelli olup farklı bir yöne evrilmeliydi, bu olmadı aksine yapılan içerikler de kötü olmaya başladı. 10-15 günde bir yapabileceğimiz görev 1 milyar exp vereceğine şöyle görevler koyabilirlerdi ;

günlük 3 zindan tamamla; 80 m exp

günlük 700 yaratık öldür ( kendi levelinden en az 5 aşağısı)50 m exp

rock sınıfı yaratıklardan 50 adet parca topla 10 m exp

mystic " " " ...........

beast " " "

premium görev exp sini arttıracak tabi, exp durumu da ona göre ayarlanırdı

bunlar sadece exp olmak zorunda da değil, oyuna içerik eklenip görev yaptıkca gelişebileceğimiz şekilde ayarlanabilir. item olsun, kostüm olsun, mmorpg oyunu içeriklere çok açıktır. skillerin hasarı düşürülüp normal skill pointin yanı sıra, skili kendi içinde 5-10 seviye kadar geliştirebileceğimiz bir skill point kasabiliriz mesela.

bu görevler 10-20 lv den baslayıp level arttıkca exp si artacak şekilde olsa hemen hemen her slotta canlılık olurdu. biz de fazla yorulmadan eğlenceli bir şekilde mmorpg oynardık
bende görmek isterdim ko üzerinden diğer oyunları mixleyip dehşet bir mmo ortaya koymalarını...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt