Güncellemeler

AsQuA

Üye
sayın yönetim merakla beklediğimiz güncelleme geldi ve beklentilerin çok uzağında. akşam açılan deat match (partili) çok eğlenceliydi. keyif aldık ve 65 haritasını bekliyoruz. 65 için 85 çarlarımızı bozup orda oynamayı düşünüyoruz. artık lütfen o map için net bir tarih verir misiniz?

Pitou

Üye
Kesin değil ama benim tahminim şuan ki Dv haritasını 65 cap için kullanabilirler . Öyle tahmin ediyorum. Ama farklı bir map gelirse daha eğlenceli olur tabiki.

AsQuA

Üye
Kesin değil ama benim tahminim şuan ki Dv haritasını 65 cap için kullanabilirler . Öyle tahmin ediyorum. Ama farklı bir map gelirse daha eğlenceli olur tabiki.
çok iyi olur knk biz mapden beklentimiz yok zaten 65 cap li haritayı istiyoruz sadece :)

sbh

Üye
Hocam o tarz map 15-20 sene önce güzeldi millet pk için giriyordu, jamadarla sıfır antili çara tek atan assaslar, farm atanları kesemese bile bıkmadan skill spamlayıp rahatsız edenler, bizden başka kimse farm atmasın diye çete kuranlar yüzünden boş map oldu. Bu oyun da bu dediklerimden çok farklı değil, ha ittifak yapıp sana oyun oynatmamışlar, ha bp sıralamasına girecek diye sana oyun oynatmamışlar :)

AsQuA

Üye
Hocam o tarz map 15-20 sene önce güzeldi millet pk için giriyordu, jamadarla sıfır antili çara tek atan assaslar, farm atanları kesemese bile bıkmadan skill spamlayıp rahatsız edenler, bizden başka kimse farm atmasın diye çete kuranlar yüzünden boş map oldu. Bu oyun da bu dediklerimden çok farklı değil, ha ittifak yapıp sana oyun oynatmamışlar, ha bp sıralamasına girecek diye sana oyun oynatmamışlar :)
kardom biz map in güzelliğiyle vallahi ilgilenmiyoruz. 85 cap ve sonrasında oluşan job dengesi çok sarmıyor. bundan dolayı 65 e çar hazırlayıp 85 çarlarımızı clan dg haricinde off tutucaz. yani ilgilenmiyoruz ittifak ile falan yada bp sıralamsıyla şuan zaten en düşük 1.7m bpmiz varki aşa yukarıda 1er milyon clana basmıştık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt