Günlük Giriş Ödülleri...

ProfosorDerki

Üye
Günlük giriş ödüllerini alabilen varmı.. Ben aamıyorum.. Alabılen varsa nasıl alındıgını anlatabılırmı.. Yoksa Aktıf degılmı daha.

Laykkie

Üye
Sol üst köşeden Sign-In Rewards sekmesine tıklayarak ödülü alabilirsin.

Adsız.jpg

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Günlük giriş ödüllerini alabilen varmı.. Ben aamıyorum.. Alabılen varsa nasıl alındıgını anlatabılırmı.. Yoksa Aktıf degılmı daha.

Ödülü almada bir sorun bulunmuyor, hemen üstte bir arkadaş iletmiş nereden nasıl alabileceğinizi. Buna rağmen alamıyorsanız lütfen destek bileti atın.

OPiA

Üye
alınıyor ama kullanmak zorundayız bankaya atayım seneye kullanırım mantığı işlemiyor

melih42

Üye
nereden giriliyor ne zamandır var bu etkinlik sadece zindana giriyorum bundan hiç haberim yok bilen varmı

BEARFACT

Yönetici
Game Master
1000mana potion diyor, fakat 300 geldi

Merhaba, Günlük Giriş Ödülleri şu an için test aşamasındadır. Ürünlere ait görseller direkt marketten alınıyor şu an, oradaki görsel kullanıldığından 1000 olarak görebiliyorsunuz.
Tam olarak eklendiği zaman bu kısımlarda düzeltilmiş olacak.

washigo

Üye
Merhaba, Günlük Giriş Ödülleri şu an için test aşamasındadır. Ürünlere ait görseller direkt marketten alınıyor şu an, oradaki görsel kullanıldığından 1000 olarak görebiliyorsunuz.
Tam olarak eklendiği zaman bu kısımlarda düzeltilmiş olacak.

Peki bu günlük giriş ödüllerini bankaya koyabilecek miyiz ? mesela 3 gün sonra scroll verilecek. Requid level 60 yazıyor. Ben 42 lwl im. 60 olana kadar üzerimi doldurmasını istemiyorum ki her gün ben bu ödülleri alacağım için üzerimde yer kalmaz yani ben 60 olasıya.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Peki bu günlük giriş ödüllerini bankaya koyabilecek miyiz ? mesela 3 gün sonra scroll verilecek. Requid level 60 yazıyor. Ben 42 lwl im. 60 olana kadar üzerimi doldurmasını istemiyorum ki her gün ben bu ödülleri alacağım için üzerimde yer kalmaz yani ben 60 olasıya.

Günlük Giriş Ödüllerinden alınacak ödüller bildiğim kadarıyla bankaya koyulmayacak, belli bir süre kullanmak için hak tanınacak ve ardından silinecek.
Ortalama bir düzeyde hazırlanmaya özen gösterilecek miktarları.

Alkoer

Üye
Günlük Giriş Ödüllerinden alınacak ödüller bildiğim kadarıyla bankaya koyulmayacak, belli bir süre kullanmak için hak tanınacak ve ardından silinecek.
Ortalama bir düzeyde hazırlanmaya özen gösterilecek miktarları.
Hesap başına değilmi bu günlük ödüller? Bankaya konulmaması saçma geldi. Aynı arkadaşların dediği örnek gibi ana karakterim 70+ lv ödülle verilecek 1-60lv kağıdı işime yaramıyor. Yan çara geçip mi almam gerekiyor?

Hatta dediğiniz gibi belli bir süre sonra silinecekse bu ödüller bankaya konulmaması amaçsız olmuş gibi.

RickSancheZz

Üye
potta bitiş süresi yazıyordu, test aşamasındakilerde silinecekse önce onları kullanalım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt