ProfosorDerki
Üye

Günlük giriş ödüllerini alabilen varmı.. Ben aamıyorum.. Alabılen varsa nasıl alındıgını anlatabılırmı.. Yoksa Aktıf degılmı daha.
Günlük giriş ödüllerini alabilen varmı.. Ben aamıyorum.. Alabılen varsa nasıl alındıgını anlatabılırmı.. Yoksa Aktıf degılmı daha.
Aynısını bende yapıyorum ama alınamıyor ondan sordum...Sol üst köşeden Sign-In Rewards sekmesine tıklayarak ödülü alabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 10878
Sol üst köşeden Sign-In Rewards sekmesine tıklayarak ödülü alabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 10878
300mp pot kaç adet verdi ?
Nerde 1000 diyor göremedim ben.1000mana potion diyor, fakat 300 geldi
aynen1000mana potion diyor, fakat 300 geldi
1000mana potion diyor, fakat 300 geldi
Merhaba, Günlük Giriş Ödülleri şu an için test aşamasındadır. Ürünlere ait görseller direkt marketten alınıyor şu an, oradaki görsel kullanıldığından 1000 olarak görebiliyorsunuz.
Tam olarak eklendiği zaman bu kısımlarda düzeltilmiş olacak.
Peki bu günlük giriş ödüllerini bankaya koyabilecek miyiz ? mesela 3 gün sonra scroll verilecek. Requid level 60 yazıyor. Ben 42 lwl im. 60 olana kadar üzerimi doldurmasını istemiyorum ki her gün ben bu ödülleri alacağım için üzerimde yer kalmaz yani ben 60 olasıya.
Hesap başına değilmi bu günlük ödüller? Bankaya konulmaması saçma geldi. Aynı arkadaşların dediği örnek gibi ana karakterim 70+ lv ödülle verilecek 1-60lv kağıdı işime yaramıyor. Yan çara geçip mi almam gerekiyor?Günlük Giriş Ödüllerinden alınacak ödüller bildiğim kadarıyla bankaya koyulmayacak, belli bir süre kullanmak için hak tanınacak ve ardından silinecek.
Ortalama bir düzeyde hazırlanmaya özen gösterilecek miktarları.
300...mp pot kaç adet verdi ?