Bu toxic tayfa olduğu sürece bu oyun ileri gidemez ben artık emin oldum. Ancak malum oyunun pvp serverinin player sayısına kadar bile ulaşabileceğini sanmıyorum. Zaten yönetim de bu tarz adamları dinliyor. Ben öyle algılıyorum yani. "Kardeş biz knightin daha grafikli halini yapcaz knight tayfasından da oyunu bırakanlar gelip oynayacak" modunda olduklarını düşünüyorum.
500 tane konu açtı hayatı boyunca mmorpg oynayanlar. Fakat kapali beta açıldıktan 1 ay sonra gelen event VS eventi turnuvası oluyor

. Ne diyim ki artık
Knight hariç tüm oyunlarda daily görevi var bu arada. Official'da da gelecek. Ben sadece şimdiden eklesinler ki oyun canlandın diyorum. Beta olması dolayısıyla itemlerde abartı yok ayrıca.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın

Günlük görev tavsiyesini ben de ilettim. Life Skill, grind, object found gibi çeşitli sistemleri içeren bir yazı hazırlayıp "UYGUN" ödüllerle listeledim.
Sizin listeniz için uygun ödülleri listeleyeyim;
1) 1 solo sindan, 1 grup zindan tamamla Epic Class rastgele rünlü +5 silah(reaper vs biz seçicez) versin
2)Death Valley'de 2 adam kes 25 mob kes bowlda(spawn olacak basit yaratiklar) rastgele +5 epic class armour versin
3)bowl'da spawn olacak 15 yaratık kes legendary rün versin.
Bu 3 günlük görevi ekleyin oyundaki player sayısı 3 günde, 3 katı artmazsa ben mmorpg bilmiyorum.
3 saatte isterseniz ekleyebilirsiniz.
1)1 solo sindan, 1 grup zindan tamamla - Epic Class Weapon Exchange Coupon : 7-14 adet biriktirerek takas edilebilen, upgrade edilebilir, %1 şans ile rün yuvalı ,+5 seçilebilir item
2)Death Valley'de 2 adam kes, karşı ırkın bölgesinde 25 mob kes - Epic Class Armor Exchange Coupon : 5-10 adet biriktirerek takas edilebilen, upgrade edilebilir, %0.5 şans ile rün yuvalı ,+1 seçilebilir item
3)karşı ırkın bölgesinde 100 mob kes - Epic Class Run Exchange Coupon : 5-10 adet biriktirerek takas edilebilir
Bak bunlar kabul edilebilir bir görev ve ödül sistemi. Senin önerdiğin hali ile tüm oyun high end item ile dolacak. Bunun bir anlamı kalmıyor!