Ben de öyle diyorum da konu P2W tanımı değil, adamlar ille de trade atılmasın yok işte item satma olmasın derdinde, kimse bizi geçmesin diyor adam. Paralı adamlar bizi ezmesin diyor ama aynı zamanda 10m kasıp siteye satıyor. Çara ekleme yapmadan ezilmek istemeyenlerin sitemi beni şaşırtıyor.p2w oynadıgımız oyun firmasinin sattıgı itemlere deniliyor diye biliyorum senin oyunda dropladıgın itemi adama satman yada satın alman p2w degildir ki oyun şirketi senin ulaşamicagin şekilde p.u.s ürünleri satiyorsa o zaman p2w oluyor mesela paladin clup takip %10 monster dmg nft giyen adamlar gibiadam görev silahiyla önceden aldıgı nft kostumuyle yargı dagıtıyor slotlarda ve daha cok gold kasıyor bana göre p2w budur
![]()
bu konuda size katılıyorum. örneğin ben geçenlerde +7 bluewing alıp taktım charıma. Ancak hiç memnun kalmadım. normal bowa göre daha yavaş kombosu var ve +7 swift shooter ile aralarında çok çok az damage farkı var. keşke biraz daha para biriktirip vixen alsaydım ya da heartsekeer alsaydım dedim. ama asıl mesele burada başlıyor zaten. parası durumu olmayan adam o bluewingi 1 yıl takmak zorunda kalıyor istemeyerek de olsa. ama parası olan adam her türlü p2w yapmaya devam ederek , o ıteme verdiği parayı umursamayarak gidip vixen ve ya daha üst bir bow alabılıyor. Bence bu sistem şuan için orta ve alt duzey oyuncuları üzüyor. parası olan ıtemını yıne alacaktır.Video herşeyi özetliyor gibi adam hedeflediği upgradei gerçekleştiriyor ve bunun karşılığında itemi deneme şansı bile yaşıyamıyor.Soulboundu destekleyenlere selamlar.Bu arada video sahibini kesinlikle yadırgamıyorum 10k eden bir silahı kimse takmaz zaten herkes satar ama en azından soulbound olmasa o upgrade sonucunda item satılana kadar dungeon farm ya da pkda o itemin video sahibi tarafından deneneceğine eminim hatta belki de deneyimleri sonucu 10k etse bile bunu satmayayım iyiymiş dedirticek bir item ama böyle bir şansımız yok çünkü soulbound var çünkü p2w değil oyun çünkü herkes itemsiz gezmek zorunda eğer insanlar itemsiz gezmezse görev itemleriyle gezenler ne yapıcak![]()
şuanda bu kilit sistemi sadece düsük bütceli oyuncuyu etkiliyor parası olan zaten her turlu p2w yapıp ezip gecici üstünlüge ulasır ama kucuk caplı oynayan insanlar +7 item takmaya korkuyor zaten itemler düzgün bile calısmıyor 40 50 hasar icin dunya masrafbu konuda size katılıyorum. örneğin ben geçenlerde +7 bluewing alıp taktım charıma. Ancak hiç memnun kalmadım. normal bowa göre daha yavaş kombosu var ve +7 swift shooter ile aralarında çok çok az damage farkı var. keşke biraz daha para biriktirip vixen alsaydım ya da heartsekeer alsaydım dedim. ama asıl mesele burada başlıyor zaten. parası durumu olmayan adam o bluewingi 1 yıl takmak zorunda kalıyor istemeyerek de olsa. ama parası olan adam her türlü p2w yapmaya devam ederek , o ıteme verdiği parayı umursamayarak gidip vixen ve ya daha üst bir bow alabılıyor. Bence bu sistem şuan için orta ve alt duzey oyuncuları üzüyor. parası olan ıtemını yıne alacaktır.