gurup zindan!

Cabbar34

Üye
ilk defa gurup zindana girdim zıplama yerine geldim sürekli düşüyorum.kazara bi yere zıpladım benı karsıya fırlattı.2 cı zıplama yerine geldim bir turlu gecemıyorum..beceriksiz diyin ne derseniz deyin kabulum..reflekslerim çok zayıf..insanlar geçmeye başlayınca psıkolojık baskı dahada arrttı kendımı suçlu hissetmeye basladım uzerimde acyip baskı oluştu..yani içeride 3 5 mob 4 tane bos kesıcez diye tuaf tuaf hıcbır mantıgı olmayan ordan oraya zıplama saçmalıgı neyin nesidir hala anlam veremıyorum..tabı ınsanlar gıttı ben orda tek basıma kaldım..alt f4 cekıp oyundan cıktım sınırden..
soru: diğer userler geçtiğinde ben geride kalınca onlara bi şekilde yetişe biliyormuyum? yoksa zindan bıtene kadar orada rehinmi kalıyorum cevaplarsanız sevinirim..

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Zıplama alanlarının dediğiniz gibi refleks veya oyun bilgisiyle çok bir alakası yok. İlk denemeniz olduğu için zorlanmanız çok normal, bunu party üyelerine anlatırsanız eminim ki anlayışla karşılayıp size yardımcı olacaklardır. Biraz alıştırma yaptıktan sonra tek seferde geçilebilecek bir alan.

Balerion

Üye
Ben de başta zorlanmistim cok heycanlaniyordum sonra alıştım, insanoğlu herşeye alışıyor.

Cabbar34

Üye
Ben de başta zorlanmistim cok heycanlaniyordum sonra alıştım, insanoğlu herşeye alışıyor.
herhangı bır takıtıgı varmı biraz video izledim mause yikullanmayın dıyorlar w a s d ile yapın dıyorlar ama ben w a s d ye hıc hakım degılım.mause ılede zıplayınca krakterı durduramıyorum düşüyor.

machinee

Üye
ilk defa gurup zindana girdim zıplama yerine geldim sürekli düşüyorum.kazara bi yere zıpladım benı karsıya fırlattı.2 cı zıplama yerine geldim bir turlu gecemıyorum..beceriksiz diyin ne derseniz deyin kabulum..reflekslerim çok zayıf..insanlar geçmeye başlayınca psıkolojık baskı dahada arrttı kendımı suçlu hissetmeye basladım uzerimde acyip baskı oluştu..yani içeride 3 5 mob 4 tane bos kesıcez diye tuaf tuaf hıcbır mantıgı olmayan ordan oraya zıplama saçmalıgı neyin nesidir hala anlam veremıyorum..tabı ınsanlar gıttı ben orda tek basıma kaldım..alt f4 cekıp oyundan cıktım sınırden..
soru: diğer userler geçtiğinde ben geride kalınca onlara bi şekilde yetişe biliyormuyum? yoksa zindan bıtene kadar orada rehinmi kalıyorum cevaplarsanız sevinirim..
atlama yerinde oyundan çıktıktan sonra party su altı aşamasını geçtiğinde oyuna girersen onların yanında başlarsın. sadece 1 tane boss kaçırmış olursun böylece

HeaveN

Üye
Parti üyeleri rasgele geldikleri için anlayışlı arkadaşlar nadir geliyor ben genelde geçiyorum ama cins insanlar geliyor beklemiyor direk gidiyor.

BrhnGndz

Üye
Yeni bir harita ile etkinlik haline getirilse alıştırma yapmak isteyenler için güzel olur. Haritanın başı zindan ile aynı olsun. Kalan kısmı tasarlayana kalmış.
18:00 binek yarışı
19:00 zıplama
20:00 kristal

Cabbar34

Üye
Alıştılar tabi hangi konuda ağlanırsa yönetim ağlayanların suyuna gidiyor
dostum burada bostan unıg takı atsın demıyoruz drop artsın demıyoruz coins artsın demıyoruz..ben tek kalana kadar diğer userlerde defaclarca düştü.zından 20 dakıkada bıtıyorrsa 15 dakıkası zıplamalarda geçıyor.düz mantık bakarsan ordan oraya zıpla cambazlık yap zaten bi mantığı yok..farzet elımde sorun var parmaklarımı düzgün kullanamıyorum farzet bır engelım var..madem boyle bir yer yaptım bı yer daha yaparsın orada antreman yapılır..herkes gecıp ben gecemeyınce dıglerı yoluna devam edıyor neden biz zıplamayı beceremedık dıye bosdan droptan ex den mahrum kalıyoruz..yani o zıplamaların neye kıme ne faydası var once bunu yaz sonra düşünceni belirt..

RickSancheZz

Üye
bi kere daha gir, ordakilere beklemelerini söyle deneye deneye geçersin, beklemezlersede oyundan çıkma alıştırma yapmaya devam et orada, wasd tuşlarını kullanmayı öğren, 2-3 dungeon sonra atlamaya alışmış olursun, ama bilgisayarın biraz kasıyorsa zıplama yerleri zulum oluyor.
2. atlama yeri için bir taktik vereyim, son sutun ve sondan bir önceki sütünda zıplamana gerek yok düz yürüyerek geçiyorsun, arayı çok yakın yapmışlar yürüyerek geçince düşmüyorsun karakter kendi kendine zıplıyor

Alkoer

Üye
Sakin olman gerekiyor. İlk denemende çok normal başarılı olamaman.

Üstünde dash olmasına dikkat et. Dash yoksa kısa zıplıyor.

W a s d hakim değilsen mouse ile de olur tabiki. Biraz antrenman gerekli sadece. Kamera açısını hafif tepeden bakacak şekile ayarla, w a s d ile en azından sağ-sol yönünü ayarla daha sonra mouse ile karşındaki platforma tıklayıp zıpla.

Bozma moralini. Denemeye devam.

Opus Magnum

Üye
w a s d ile ayarlayıp w + space yapacaksın sonra elini çekeceksin, ben de ilk sefer yapamamıştım :D

maticmeta

Üye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt