gurup zindan!

Cabbar34

Üye
Hadara gidiyorum 4/8 lunaskara gidiyorum 1/8 oraya gidiyorum 5/8 şuraya gidiyorum 2/8 kim hangi haritan kayıt yapıyorsa birleşilmesi mantıklı değilmi..ben neden 5 saat 8 kişi toplanıcak diye haddara sıkışıp kalıyorum.lunasgara gidince neden kayıt iptal oluyor orda kayıt yapınca 1/8 olarak başlıyorum.

Aziz

Üye
Merhaba,
Party matching şu an aynı camp ve haritalarda çalışıyor. Geliştirici ekip şu an bunu test ediyor, kontrol ediyor. Muhakkak ileride istenileni yakalayacaktır. Gördüğünüz hataları lütfen oyun içerisinden bildirin. Bu şekilde birlikte daha hızlı ilerleriz.
İyi forumlar

Anthelior

Üye
Mesela böyle bir hata mı? :D

yirmagacideyrum1.png

machinee

Üye
ayni haritayı bırak aynı ırk olarak bile ayırıyor dv de.
63 65 68 zindanları zar zor 8e tamamlıyoruz içeri girince herkes aynı ırktan.
en azından dv de ırk ayırmasa daha rahat olur.

Cabbar34

Üye
ayni haritayı bırak aynı ırk olarak bile ayırıyor dv de.
63 65 68 zindanları zar zor 8e tamamlıyoruz içeri girince herkes aynı ırktan.
en azından dv de ırk ayırmasa daha rahat olur.
oraya birde zıplama yeri koymuşlar baş parmagım ve işaret parmagımdakı sorundan dolayı ilk zıplamayı zar zor yapıyorum.2cı zıplamayı ımkansız yapamıyorum.2 bos kesıp cıkıyorum...umarım o zıplamalrı birgün kaldırılar..hiçbir anlam ıfade etmeyen sinir bozucu bişey.

Alkoer

Üye
Cfw we bv de iki ırkın karışık olması bence güzel oldu. Bazı oyuncular karşı çıkıyor tabi onların görüşüdür. Bence dışarda kalan olmayınca daha iyi oldu.

Aynı mantık zindan a eklense herkes beğenir bence. Hangi haritada olduğunuza bakmaksızın global bir eşleştirme sistemi tabi her 2 ırkında dahil olduğu.

Böylece dv de ki yoğunluk bence azalır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt