Güvenlik güncellemesi / oyunun kitlenmesi

AssassinToSneakDOWN

Üye
1- Yanlışım varsa düzeltin ama doğrulama yapmadığımız zaman zaten mecbur relog atmak zorundaydık . Yani atak yapamıyorduk zaten oyun neden kilitleniyor en azından balığa falan bırakıyorduk şimdi balık tutarken de bu doğrulamayı yapmassak balıkta tutamayacaz sanırım mantıksız geldi.

2-) ben bu yazıları bazen giriyorum bazen sallayarak hissederek yazarak tutturuyorum. Yani az önce 1v1 şampiyonu olarak ekrana yumruk atasım geldi giremedim çünkü yazılanı okuyamadım renk körü falan da değilim. Güvenlik güncellemeleri makroyu engelleyeceksiniz diye diğer oyuncularıda soğutuyor bilginiz olsun şahsi düşüncem.

deathlift

Üye
Bu tamamen auto priestler için düzenlenmiş bir durum olduğunu düşünüyorum.

Ancak final bir engelleyici yapamadıkları için geliştirilmeye çok açık. Tek problem test sonuna kadar sabredemeyip player'ları yoran bir sistemle geliştirmeye çalışıyorlar.

Program attack/heal yapan ile yapamayanı kategorize edemiyor.

GizliPriest

Üye
Ama zabahlara kadar afk farmi bitiriyor böyle düşün. Bu sayede piyasa düzelir itemler değerlenir kimse afk farm yapamaz. Bu sistem hep değiştirilerek devam ediyor yavaş yavaş rayına oturur sabırlı olmak lazım. Balık konusun da zaten hiç durmadan balık tutmak da hiç dengeli değil adam bitki topluyor o zaman o da afk bitki toplasın dimi :)

birol2003

Üye
Evet yazılar okunaklı olmadığı için giremediğim benimde oluyor, durumu ticket atarak bildirdim ama ne zaman düzeltilir bilmiyorum.

CuthalionAegnor

Üye
Ama zabahlara kadar afk farmi bitiriyor böyle düşün. Bu sayede piyasa düzelir itemler değerlenir kimse afk farm yapamaz. Bu sistem hep değiştirilerek devam ediyor yavaş yavaş rayına oturur sabırlı olmak lazım. Balık konusun da zaten hiç durmadan balık tutmak da hiç dengeli değil adam bitki topluyor o zaman o da afk bitki toplasın dimi :)
Ne yapacak suyun içine dalıp balıgımı yakalayalım ne istiyon sen yani boş konuşuyosun

Frox

Üye
Keşke biraz okuyup anlayabilsen. Konuyu açan kişi "en azından balığa falan bırakıyorduk şimdi balık tutarken de bu doğrulamayı yapmassak balıkta tutamayacaz" diye sitem etti. He balıkta macro falan kullanılıyorsa onu bilemeyeceğim :) ama benim bildiğim balık otomatik tutuluyor.
evet zaten balığa bende koyuyorum ekranıma daha hiç yazı geldigini görmedim yani o konuda aglamalarını anlayamadım . Macro kullanıyoruz o yüzden diyemiyorlar balığı göstererek eski haline getirtmeye calısıyorlar , olayın balık tutmakla alakası yok yani fikrimce.

deathlift

Üye
evet zaten balığa bende koyuyorum ekranıma daha hiç yazı geldigini görmedim yani o konuda aglamalarını anlayamadım . Macro kullanıyoruz o yüzden diyemiyorlar balığı göstererek eski haline getirtmeye calısıyorlar .
Bende yeni güncellemeden beri hiç captcha kodu gelmedi bana ancak gelmesi durumunda (Pazar, balık vs.) o zaman problem olur.

AssassinToSneakDOWN

Üye
bunun için oltaya RPR süresi eklenir knk çünkü oyunda balık tutarken de bu captcha doğrulama geliyor yani makro musun diye mantıken değilim F tuşuna bastım ve balık tutuyorum haliyle balık tutarken ekrana bakacak değilim. Yukarıda ki şikayetim makro okunabilir olsun ve bu ekran kilitlenme saçma insanlar balığa da bırakamayacak ekran kiltilendiği zaman

Zbam

Üye
olmayan hilenin banını yiyenler arttıkça ve çevresi acaba oyunda char dizmek istermi veya oyunu oynamaya devam edermi bir soru sadece
Olmayan hilenin banını yiyen kim sen makrodan ban yemiştin diye hatırlıyorum yaklaşık son 3 haftadır haggardda kasıyorum 1 kere kod gelmedi büyük ihtimal hile kullananları algılayıp kod yolluyor yada insanların makro reportlaması gerekiyor.Kimsenin haksız yere ban yiyeceğini düşünmüyorum açıkçası

cemde46

Üye
Herkese iyi günler az önce güvenlik kodu olayı banada oldu çok renk ayrışması var bendede piksel derinliği sorunu var pazarda felan çok gezemiyorum yani dar landa çok renk varsa gözüm yorgunluğu oluyor kodu girecem diye exe yattım şu kod uzun sayı büyük küçük harf olsa bu piksel yoğunluğu çok zorluyor beni renk körü arkdaşları düşünemiyorum iyi çalışmalar iyi oyunlar herkese

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt