Haklı Kazanç Haksız Kazanç!

Cabbar34

Üye
Sevgili arkadaşlar bu haklı kazanç haksız kazanç nedir ! bileniniz varmı? biri çıkıyor diyorki yok efendim rowa koymuş krakterini saatde 1m geliyomuş slotdan böyle şeymi olur.biri diyorki yok efendim siz ortalığı carf malzemesi doldurdunuz bütün gün dünyaları topluyorlar satıyorlar haksız kazanç..adam günde 10 saat mob kesiyor 3 5 tane epic item düşürüyor vay efendim pazar item doldu hiçbirşey satılmıyor kısın drobu haksız kazanç..ya arkadaş dw de bir bosu kesmek için onca uğraş veriyoruz biri çıkıyor 3 5 ok atıyor drop ona gidiyor bu haklı kazanç? bedava olan solo yada gurup zindandan unig takı yada unig silah alıyor bu haklı kazanç..bana aylardır 1 tane mino çıkmış..adamalara ünig takılar ünig silahlar çıkıyor 20gb 30gb 40gb lere satıyolar agalar..benim 40 gömlek önüme geçmiş krakteri fullemiş bunun adı haklı kazanç..adam 3m den 10 20 golden chest alıyor açıyor çıktımı bir ünig hop 20gb gel kardeş gel .bak buda haklı kazanç...bu oyunda haklı haksız kazanç neye göre belirleniyor?adam bağlamış 8 pc si ni oyuna almış premiumnu almış rowunu manası potunu sabah akşam bütün sistemini heba ediyor.sen yapamıyorsun diye haksız kazanç oluyor..ozman girişi bedava olan zındandaki unig dropları epic dropları kaldırılsın..sana çıkıyor bana çıkmıyor buda benim için haksız kazanç..kaldırın 3m ye unig takı silah veren chest leri sana çıkıyor bana çıkmıyor bana göre haksız kazanç..bu haksız kazanç kime göre neye göre belirleniyor..

Son düzenleme:

HAB

Üye
Halen para peşinde koşanlar amaçları oyuna gönül vermek değilde ne vurursam kardır düşüncesinde olanlar dropların kısılması oyunun pahalanması yönünde yazıp çiziyorlar eminimki oyun yine bir yanlış yapacak bu şahısların dediğini yapacak ben sizleri oyunu satıp yeni açılan serverlere gitti biliyordum bir bitmediniz gittiniz şu oyunda...

Cabbar34

Üye
Halen para peşinde koşanlar amaçları oyuna gönül vermek değilde ne vurursam kardır düşüncesinde olanlar dropların kısılması oyunun pahalanması yönünde yazıp çiziyorlar eminimki oyun yine bir yanlış yapacak bu şahısların dediğini yapacak ben sizleri oyunu satıp yeni açılan serverlere gitti biliyordum bir bitmediniz gittiniz şu oyunda...
muhtemelen sende günde 5m farmlayıp allah bereket versin diyen modellerdensin ..3m lık kutudan ünit item alıp 20 gb lere zindandan unig item alıp 20gb 30gb diyenleri hayranlıkla izleyen modellerdensin..

HAB

Üye
Günde 5m farm yapmanın mümkünü kaldımı sizin gibiler yüzünden onuda kesti oyun çoüu kişi gibi çar kasmayıda bıraktık zaten oyunda 3m lik kutudan aldıgı dropu 30gb ye satısa koyanları görüyorum 3 aydır itemi satacak zaten satamaz elbet o item gercek fiyatını bulacaktır öyleyse bunları konuşmanın bir anlamıda yok oyuncuyu maddi yönden kalkındırmazsan pazar da çöker player da çöker zaten son güncelleme ile yani dropları kısma ile başladılar çökertme havalarına oyun playerın cebine TL ye göz diker pozisyona geldi pazarda da yaprak kımıldamaz oldu....

Cabbar34

Üye
Günde 5m farm yapmanın mümkünü kaldımı sizin gibiler yüzünden onuda kesti oyun çoüu kişi gibi çar kasmayıda bıraktık zaten oyunda 3m lik kutudan aldıgı dropu 30gb ye satısa koyanları görüyorum 3 aydır itemi satacak zaten satamaz elbet o item gercek fiyatını bulacaktır öyleyse bunları konuşmanın bir anlamıda yok oyuncuyu maddi yönden kalkındırmazsan pazar da çöker player da çöker zaten son güncelleme ile yani dropları kısma ile başladılar çökertme havalarına oyun playerın cebine TL ye göz diker pozisyona geldi pazarda da yaprak kımıldamaz oldu....
karar veremedim yandaşmısın muhalefetmisin..bizden yanamısın değilmisin..zevk diye bişe yoktur kardeşim..burası rekabet oyunu hergün krakterını geliştirmek zorundasın.hergün bişeylerden kazanç elde etmek zorundasın..biri gidip parayı basıp istediği kadar gb çekip krakterini fulluyosa burada zevk falan aranmaz..sen bırılerıne krakterını fulleme ımkanı sunmuşşsan..bende kendi yasal düzenimi sistemimi kurarım..haktan hukuktan bahsediliyosa önce parayı basıp bize 20 gömlek fark atanların önüne geçicek..öyle drobu kısayım coins i kısayım bunlar iş değil..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt