Hala Upgrade yapmayı düşünenler buyrun içeri

Akroo

Üye
Arkadaşlar bakın baştan söyleyeceğim rng falan geçin bunları boş boş konuşmayın size ss bırakacağım sadece ona bakın ss almadığım bu şekilde kaç tane fail var anlatamam +7yi geçtim +6 geçmiyor ya geçmiyor geçmiyor tamam mı arka arkaya kaç tane item yakılır +6ya +7ye hala yok rng yok şu yok bu kardeşim adamlar tek itemden 8 tek itemden 9 basıyor ben +6 basamıyorum ya bu nasıl haksızlık soruyorum sadece bu nasıl haksızlık gelip konunun altında upgrade oranlarını atacak yönetici varsa atmasın...

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-05-28 163611.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-28 163611.png
    237 KB · Görüntüleme: 127
  • Ekran görüntüsü 2023-05-14 130224.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-14 130224.png
    251.8 KB · Görüntüleme: 127

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhaba,

Anladığım kadarıyla, Rise Online dünyasında yaşadığınız bazı upgrade sorunlarından dolayı hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Ancak, upgrade oranları hakkında kesin bir bilgiye sahip olmadığım için, tam olarak neyin beklenip neyin beklenmediğini söyleyemem. Oyun geliştiricileri tarafından sağlanan resmi bir açıklama veya güncelleme olmadığı sürece, bu konuda bir yargıya varmak zor.

Oyunlarda rastgele sayı üreteçleri (RNG) kullanıldığında, bazen beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu da bazı oyuncuların hızlı bir şekilde başarı elde etmesine rağmen, bazılarının daha fazla çaba harcamasını gerektirebilir. Rastgelelik unsuru, oyunda daha uzun vadeli bir hedef belirlemenizi sağlayarak heyecan ve meydan okuma faktörü yaratmayı amaçlar.

Yine de, oyundaki deneyiminizi geliştirmek için bir öneri olarak, geliştiricilerle veya topluluk yöneticileriyle bu konuyu paylaşabilir ve geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Belki de daha fazla bilgi paylaşarak veya upgrade sisteminde iyileştirmeler yaparak oyuncuların memnuniyetini artırmak adına adımlar atılabilir.

Unutmayın, oyunlar keyif almak ve eğlenmek için tasarlanır. Haksızlık hissiyatı yaşadığınızda, olumsuz duygularınızı dile getirmek yerine, yapıcı bir şekilde geri bildirimde bulunmak her zaman daha faydalı olacaktır. Oyunun daha iyi bir deneyim sunmasını sağlamak adına yapılan geliştirmeler için sabırlı olmanızı öneririm.

Keyifli oyunlar dilerim!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt