Halen oynuyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yelloha

Üye
3 Haftadır oyuna girmiyorum 2000 cash var hesapda giresim gelmıyor arada girip bakıyorum foruma değişen birşey yok.

1. Oyun'da Upgrade oranları değişilip durmakta
2.Drop oranlarıylada hep aynı şekilde oynanıyor ve değişiyor.Drop listesi yayınlanmıyor fakat hep kullanıcılardan bulunması ıstenıyor zirt pirt bu şekilde değiştirilip durulması yoruyor.
3.Farm yapılabilecek slotlar yok sololar için
4.Zindan gelmiş sanırım oda drop yada exp vermıyor deniyor amaç nedir anlayamadım?
5.Oyunda aktivite yok görünüyor.Örnegin gem cıkıp kırdırmak gibi degerli itemler savaşlar.
6.Karakter dengesizliği var hiç bir çalışma yapılmadı.Okcu aynı devam
7.Şuan user sayısı gittikce azalıyor gibi görünüyor .Yönetimin tutumlarından dolayı
8.Oyuna girip zevk alıp vakıt geçirecek bu durumda degil gibi bana mı öyle geliyor

Atom0619

Üye
Benim gözlerimlerime göre bir çok yeni oyuncu başladı exp slotları tekrar dolmuş. Oyun içi aktivite yok evet bu konu da çok haklısın. Zindanlar drop atıyor exp de veriyor ama daha da çok verebilirniş. Oynamaya devam ediyorum hatta 65 priestden sıkıldım şimdi warrior kasıyorum :D

HeaveN

Üye
Ben oynuyorum güzel ama mağza indirim biraz yapılsa süper olur + bunla beraber okçular çok failed oluyo seri ok atamıyoruz
diğer joblar gerçekten çok hızlı okçular az daha efekleri hızlandrılması lazım farm rahat dönelim biraz daha onun harici macro kod okunmuyor
eskisi iyidi direk yazıyodu gece 3 v 4 saatlerinde yorgun oluyorum kod yazcam 5 kere yanlış girdim zor okunuyo sanki ekran dibine girerek bakıyorum
yada bitane büyüteç alcam yakında :D

ForVictory

Üye
Ben oynuyorum güzel ama mağza indirim biraz yapılsa süper olur + bunla beraber okçular çok failed oluyo seri ok atamıyoruz
diğer joblar gerçekten çok hızlı okçular az daha efekleri hızlandrılması lazım farm rahat dönelim biraz daha onun harici macro kod okunmuyor
eskisi iyidi direk yazıyodu gece 3 v 4 saatlerinde yorgun oluyorum kod yazcam 5 kere yanlış girdim zor okunuyo sanki ekran dibine girerek bakıyorum
yada bitane büyüteç alcam yakında :D

sende mağaza fiyatlarını indirtip ölücü olma be kanka

++ bende bu arada çarı kastım bekliyorum oyun kendine gelene kadar bekliyorum isterse 1 yıl olsun

TheJimmyQ

Üye
3 Haftadır oyuna girmiyorum 2000 cash var hesapda giresim gelmıyor arada girip bakıyorum foruma değişen birşey yok.

2.Drop oranlarıylada hep aynı şekilde oynanıyor ve değişiyor.Drop listesi yayınlanmıyor fakat hep kullanıcılardan bulunması ıstenıyor zirt pirt bu şekilde değiştirilip durulması yoruyor.
4.Zindan gelmiş sanırım oda drop yada exp vermıyor deniyor amaç nedir anlayamadım?
5.Oyunda aktivite yok görünüyor.Örnegin gem cıkıp kırdırmak gibi degerli itemler savaşlar.
7.Şuan user sayısı gittikce azalıyor gibi görünüyor .Yönetimin tutumlarından dolayı
8.Oyuna girip zevk alıp vakıt geçirecek bu durumda degil gibi bana mı öyle geliyor
bizde aynı konulardan sorun yaşıyoruz.. clanca oyunu saldık günde 1 saat 2 saat girip canımız isterse farm isterse pk atıyoruz.. oyun düzelene kadar ve bazı tutumlar değişene kadar böyle olacak sanırım...

bebish

Üye
her şeye şikayet eden tayfa bi zahmet bırakıp gitsin ya. oyundan keyif almak isteyen her türlü alır gayette zevk alıyoruz siz istiyorsunuz ki her şey istediğiniz gibi olsun. acaba bugün ne şikayet konusu açsam da sorun çıkarsam diye düşünüp duruyorsunuz :D . iyi oluyor böylesi arkadaşın dediği gibi ana kuzusu olanlar gitsin giyim oyunu falan oynasın. :D

starboy61

Üye
adam haklı czye gidersin adam keser zindana girmez craft kapalı ee girip napayım oyunda? Herkesin 4 tane yan karakteri var niye adam sıkılıp yeni karakter kasıyor başka bişe yapılmaz oyunda şuan için. alt f4. 59 60 da bir canavar 0.2 verir mal gibi 24 saat duracan pc başında ya da 5 günde level alacaksın niye durayım o kadar saat oyun düzelmesi gerek.

WoxHades

Üye

1.Böyle birşey olacağını sanmıyorum zaten oran diyorsun tek seferde bir itemi +1den +7 de yapabilirsin 3 tane itemi +4e de yakabilirsin.
2.Drop listesi yayınlanan oyunlar genelde vurkaç oyunlardır oyuncu gelsin farmını atsın bitirsin bi gitsin de bir daha açıyım diye bilmem anlatabildim mi?Hiçbir MMORPG'de şurda şu expi kasabilirsin burda bu itemi çıkartabilirsin burda bu itemi şu % ile basarsın diye OYUN YÖNETİMİ açıklama yapmaz oyuncular kendisi keşfeder.Açıklama yapan oyunlar da demin bahsettiğim gibi zaten ileriyi düşünmeyen oyun yapımcılarıdır.
3.Solo ağlamaları ne zaman biter acaba?Solo diye bişey yok anlayın artık seve seve ekip bulup farm yapıcaksın.Örneğin solo oyuncular için gelen bossu demin 8 kişilik partyimle 3 saniyede kestim sözde solo oyuncu için gelmişmişmiş.
4.Hem solo hem party dungeondan drop almışlığımız var.Hepsine girdik şuana kadar hepsinden tabii ki almadık ki hepsinden alırsak zaten ne mantığı olur düşün mesela binlerce insan var hergün 2 kez solo dungeon giriyor ve her girdiğinden drop alıyor 1 ay sonra pazarda item satamıyorum ya da şu itemin fiyatı niye bu fiyata düştü diye ağlamalar başlıcak.Bunun en büyük örneği bir ton camp olan lunaskar ve protean kingdomdaki mino slotları.Mino +1 bir ara 4me kadar düşmüştü neden önüne gelen itemi düşürüyordu şuan ise normal seviyede düştüğü için bir değeri var.Haa sen istiyorsan kardeşim ben bunla uğraşamam edemem 1 hafta ya da 1 ayda benim charım full+full olsun pvp oynayabilirsin.
5.Bu noktada haklısın oyun çünkü açılması gereken tarihten çok erken açıldı bu benim gözümde de bir hatadır.
6.Bu konuda yönetimin hatası olduğunu düşünüyorum.Çünkü bugün mage damageleri fazla diye ağlayanlar yüzünden mage damageini düşürüyor.Yarın başka bir job için ağlayanlar yüzünden onun damageini düşürücek bu kadar oyuncu canlısı olmaya gerek yok sonuçta binlerce kişinin isteğini aynı anda yapamazsın.Okçu hakkında da hak veriyorum sana baya problemliymiş umarım en kısa sürede düzelir.Oynamadığım için net problemlerini bilmiyorum fakat çok yazılan şeyler gördüm okçu hakkında.
7.Bu bana tam tersi gibi geliyor sanki ilk açıldığında bu kadar oyuncu yoktu hatta ve hatta GB fiyatı açıklanana kadar bu kadar oyuncu yoktu sonrasında bir ton oyuncunun ve yayıncının GB fiyatları sebebiyle başladığını ve char kasmaya başladığını düşünüyorum.Tabii en başta başlayıp bırakanlar olmuştur ama sallıyorum 100 kişi bıraktıysa 120 kişi yeni başlamış gibi geliyor bana yani başlayan sayısı bırakan sayısından fazla gibi.Kimse bırakmadı şeklinde anlaşılmasın diye söylüyorum.
8.Valla demin öylesine 2 mage 1 priest pk kuralım dedik şöyle böyle derken 5 mage 1 pri 1 asas 1 okçu olduk ve deli gibi zevk alarak pk atıp çıktık.Bu oyuncunun kendi keyfine zevkine kalmış bir durum ben keyif aldım diye sen almak zorunda değilsin senin yaptığın şeyden ben keyif almak zorunda değilim yine 6. maddede bahsettiğim gibi tüm insanların zevki keyfi düşüncesi aynı olamaz.

esnaf

Üye

Dostum; oyunları oyun olduğu için oynuyorsan, MMORPG oynamayı seviyorsan, devam et oyuna illa ki keyif alırsın. PK atarsın, exp kasarsın, farm yaparsın, al-sat yaparsın, item basarsın vs vs.
Derdin makroysa, taksiyse, oyundan reel para kazanmaysa lütfen geri dönme.

Jacques

Üye
Kanka pvp devam edin siz bu başka oyun drop listesi falan hangi oyunda var pvp server onlar.

Westkhan

Üye
adam haklı czye gidersin adam keser zindana girmez craft kapalı ee girip napayım oyunda? Herkesin 4 tane yan karakteri var niye adam sıkılıp yeni karakter kasıyor başka bişe yapılmaz oyunda şuan için. alt f4. 59 60 da bir canavar 0.2 verir mal gibi 24 saat duracan pc başında ya da 5 günde level alacaksın niye durayım o kadar saat oyun düzelmesi gerek.
0.2 veren varsa o levelda bana da haber ver 0.02 veriyor en iyisi. 59-60 arası lvl almak için ortalama 5000 raven harpy kesmen gerek..

Colman

Üye
Solo oynamak zor ama yanına sohbet edecek bir kaç arkadaş bulduktan sonra tadından yenmiyor, oyun şahane muhabbet şahane

behelit54

Üye
ben bıraktım bütün itemlerim yandı +5 silahım +6 ya geçmedi 7 tane silah geçmez mi :D

Mileenaaa

Üye
Hala oyuncu azalması falan diyen var. Bak kardeşim, güzel kardeşim bu oyun bir pvp server değil ki user azalınca kapansın veya piyasa bozulsun. Bu yeni bir oyun. Dolayısıyla senin oyuna girmemen veya oyuncu azalması sonucunda pvpdeki gibi db sıfırlanması falan yok. Yani uyanın artık biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt