Hangi birini reportlayayım

unchained

Üye
Oracle-Soothsayer slotlarına sabah aksam ne zaman gitsem herkes macro.Ne zaman gitsem yer yok adam çarını bırakıyor yata yata expini kasıyor.
Hele sabahları macrodan ölmüş ekiplerin üzerine kurulan macro ekipleri var o derece yani.Hiç kontrol edilmiyor mu bu slotlar ? Bunların hangi birini reportlayayım ben şimdi ?
Madem macro kullananlar boyle rahat takılabilecekti o zaman görevlerin verdigi exp i arttırsaydınız da biz de kasabilseydik.1 canavar keserken boss mu kesiyorum canavar mı o da belli degil gerçi de neyse.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Macro Report yaptığınızda anlık olarak GM’lere bildiririm gidiyor, online ve uygun olan GM hemen kontrol edebiliyor. Forumdan bu konuda destek alamazsınız.

unchained

Üye
Merhaba ben report attım zaten ama . 6 slot var 8 kanal var.Nerden baksan 200 220 makrocu var.Orc slotlarını saymıyorum bunlar sadece sootsayer ve oracledekiler. Hangi birini reportlayacagiz.Üstelik daha önce de cok konusunu açanlar olduguna göre çok katı davranilmiyor açıkçası.Bunun sonu benim gibilerinde gidip macro kullanacak olması.

DODOERDO

Üye
mesajlarımıda silin çok güzel küçük yazıyorum bu macro kullananların arkasınbda durmayın banlayın işinizi yapın ondan para kazanıcam diye temiz güzel bir oyun yapmak yerine oyunu çöplüğe çevirmeyin 100 kazanmayın 3 kazanın ilk başta temiz bir oyun olsun

WystoN

Üye
Merhaba,

Macro Report yaptığınızda anlık olarak GM’lere bildiririm gidiyor, online ve uygun olan GM hemen kontrol edebiliyor. Forumdan bu konuda destek alamazsınız.
Sayın Moderatör bunlar tam anlamıyla aktif önlemler değil biliyorsunuz.. GM'ler bu işe bizzat yönelmesi ve bu gibi hile kullanılan durumlara daha aktif müdahaleyi kendileri yapması oyunu daha adil yaptığı gibi oyunda bir güven ortamı tesis eder..

yvangquay

Üye
Merhaba,

online olan gm peki neden slot slot dolaşıp temizlik yapmıyor? gm ne işe yarıyor bu oyunda?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt