DontJudgeMe
Üye

hangi mobtan ne düşer?
Yok kanka artık çoğu MMORPG türündeki oyunlardaki drop listeleri paylaşılıyor API üzerindenÇoğu MMORPG oyunlarda bu tarz listeler veya şu item şurada bu itemler, eşyalar burada çıkıyor diye belirtilmez. Oyuncular bunları kendileri keşfederek bulurlar ki buda MMORPG oyunların yapısında olan bir durumdur. Böyle bir listenin geleceğini veya açıklanacağını sanmıyorum, seviyeleri yüksek mobların daha iyi itemler veya scrolllar atması gibi deneme yanılma ile bulunacaktır. Oyuncular kendi aralarında örn A eşyası şu mobdan düştü bana B eşyası bu mobdan düştü bana diyerek yayılır. Böyle olması dediğim gibi MMORPG oyunların doğasında olan ve olması gerektiğini düşündüğüm bir durumdur.
Siz söyleyin mesela hangi oyun kendisi paylaştı ? Fan yapımı olanları söylemiyorum merak ediyorumYok kanka artık çoğu MMORPG türündeki oyunlardaki drop listeleri paylaşılıyor API üzerindenÇok merak ediyorum hangi oyunun drop listesinin paylaşılmadığını
![]()
paylaşılmaması gerekiyor zaten rng sistemi güzeldir,hoştur,mantıklıdır hemde bilgi alışverişi yapılır oyuncuların çözmesi en iyisi bana kalırsaSiz söyleyin mesela hangi oyun kendisi paylaştı ? Fan yapımı olanları söylemiyorum merak ediyorumNew world ? Bdo ? Lost Ark ? Elden Ring ? hangisi ? Topluluğun oluşturduğu ''Fan'' yapımı olanları değil direk yapımcı veya yayıncı firmanın paylaştığını merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim
![]()
Arkadaş paylaşılıyor artık demiş ya ona İthafen sordum. Bende bu şekilde öğrenilmesinin daha iyi olduğunu ve daha keyifli olduğunu düşünüyorum.paylaşılmaması gerekiyor zaten rng sistemi güzeldir,hoştur,mantıklıdır hemde bilgi alışverişi yapılır oyuncuların çözmesi en iyisi bana kalırsa
katılıyorum ayrıca paylaşılmıyor. fan yapımı hariç.Arkadaş paylaşılıyor artık demiş ya ona İthafen sordum. Bende bu şekilde öğrenilmesinin daha iyi olduğunu ve daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
Fan yapımı olanlar API üzerinden çekiyor verileri. Firmalar buna müsade ediyor... Orada yazan her şeyi tek tek elleri ile yüklemiyorlar...katılıyorum ayrıca paylaşılmıyor. fan yapımı hariç.
Dostum bizim bahsettiğimiz, Yapımcı veya yayıncı firmanın resmi olarak paylaşmasıFan yapımı olanlar API üzerinden çekiyor verileri. Firmalar buna müsade ediyor... Orada yazan her şeyi tek tek elleri ile yüklemiyorlar...
Aynı şey kanka iki türlü de dropları öğreniyorsunDostum bizim bahsettiğimiz, Yapımcı veya yayıncı firmanın resmi olarak paylaşması![]()
Kankası paylasilirsa oyun dha da kötüye gider burada zaten makrodan gecilmiyor slotlar herkes sira bekliyor hastanede sıra bekler gibi gerek yok paylsilmasina böylelikle insanlr slotlara dağılırYok kanka artık çoğu MMORPG türündeki oyunlardaki drop listeleri paylaşılıyor API üzerindenÇok merak ediyorum hangi oyunun drop listesinin paylaşılmadığını
![]()
bdo ve lost ark'da kastığın yerlerin drop listesi oyun içinde var zatenSiz söyleyin mesela hangi oyun kendisi paylaştı ? Fan yapımı olanları söylemiyorum merak ediyorumNew world ? Bdo ? Lost Ark ? Elden Ring ? hangisi ? Topluluğun oluşturduğu ''Fan'' yapımı olanları değil direk yapımcı veya yayıncı firmanın paylaştığını merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim
![]()