hangi drop nerde

Thracian

Üye
Bunları değerli oyuncularımız olarak sizlerin keşfetmesi çok güzel olurdu :) Oyundaki tüm güzellikleri keşfetmeniz dileğiyle iyi forumlar ve iyi oyunlar.

ProXLaH

Üye
Çoğu MMORPG oyunlarda bu tarz listeler veya şu item şurada bu itemler, eşyalar burada çıkıyor diye belirtilmez. Oyuncular bunları kendileri keşfederek bulurlar ki buda MMORPG oyunların yapısında olan bir durumdur. Böyle bir listenin geleceğini veya açıklanacağını sanmıyorum, seviyeleri yüksek mobların daha iyi itemler veya scrolllar atması gibi deneme yanılma ile bulunacaktır. Oyuncular kendi aralarında örn A eşyası şu mobdan düştü bana B eşyası bu mobdan düştü bana diyerek yayılır. Böyle olması dediğim gibi MMORPG oyunların doğasında olan ve olması gerektiğini düşündüğüm bir durumdur.

DontJudgeMe

Üye
beyler keşfeden arkadaşlardan bilgi paylaşımı mesela takılar nerden düşer raven slotundan mavi earing almışlıgımız var bunu herkes bilsin ne kaybeder ki ?

Rimes

Üye
Çoğu MMORPG oyunlarda bu tarz listeler veya şu item şurada bu itemler, eşyalar burada çıkıyor diye belirtilmez. Oyuncular bunları kendileri keşfederek bulurlar ki buda MMORPG oyunların yapısında olan bir durumdur. Böyle bir listenin geleceğini veya açıklanacağını sanmıyorum, seviyeleri yüksek mobların daha iyi itemler veya scrolllar atması gibi deneme yanılma ile bulunacaktır. Oyuncular kendi aralarında örn A eşyası şu mobdan düştü bana B eşyası bu mobdan düştü bana diyerek yayılır. Böyle olması dediğim gibi MMORPG oyunların doğasında olan ve olması gerektiğini düşündüğüm bir durumdur.
Yok kanka artık çoğu MMORPG türündeki oyunlardaki drop listeleri paylaşılıyor API üzerinden :) Çok merak ediyorum hangi oyunun drop listesinin paylaşılmadığını :)

Son düzenleme:

TheJimmyQ

Üye
oyundaki herşey rng sistemi oyuncular arası bilgi alışverişi ile keşfedilebilir. rehber olarak soruyorsanız, özelden mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince sizinle bilgi paylaşabilirim.

EDY

Üye
bu konu hakkında topluluk olarak bir konu açıp orada dropları toparlayabiliriz.

ProXLaH

Üye
Yok kanka artık çoğu MMORPG türündeki oyunlardaki drop listeleri paylaşılıyor API üzerinden :) Çok merak ediyorum hangi oyunun drop listesinin paylaşılmadığını :)
Siz söyleyin mesela hangi oyun kendisi paylaştı ? Fan yapımı olanları söylemiyorum merak ediyorum :) New world ? Bdo ? Lost Ark ? Elden Ring ? hangisi ? Topluluğun oluşturduğu ''Fan'' yapımı olanları değil direk yapımcı veya yayıncı firmanın paylaştığını merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim :)

TheJimmyQ

Üye
Siz söyleyin mesela hangi oyun kendisi paylaştı ? Fan yapımı olanları söylemiyorum merak ediyorum :) New world ? Bdo ? Lost Ark ? Elden Ring ? hangisi ? Topluluğun oluşturduğu ''Fan'' yapımı olanları değil direk yapımcı veya yayıncı firmanın paylaştığını merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim :)
paylaşılmaması gerekiyor zaten rng sistemi güzeldir,hoştur,mantıklıdır hemde bilgi alışverişi yapılır oyuncuların çözmesi en iyisi bana kalırsa

ProXLaH

Üye
paylaşılmaması gerekiyor zaten rng sistemi güzeldir,hoştur,mantıklıdır hemde bilgi alışverişi yapılır oyuncuların çözmesi en iyisi bana kalırsa
Arkadaş paylaşılıyor artık demiş ya ona İthafen sordum. Bende bu şekilde öğrenilmesinin daha iyi olduğunu ve daha keyifli olduğunu düşünüyorum.

ProXLaH

Üye
Fan yapımı olanlar API üzerinden çekiyor verileri. Firmalar buna müsade ediyor... Orada yazan her şeyi tek tek elleri ile yüklemiyorlar...
Dostum bizim bahsettiğimiz, Yapımcı veya yayıncı firmanın resmi olarak paylaşması :)

Rimes

Üye
Dostum bizim bahsettiğimiz, Yapımcı veya yayıncı firmanın resmi olarak paylaşması :)
Aynı şey kanka iki türlü de dropları öğreniyorsun :) Fan made dediklerin de firmadan API istiyorlar ve onlar üzerinden database oluşturuyorlar :) Bir nevi firma paylaşmış oluyor :)

aykutbrt1

Üye
Kankası paylasilirsa oyun dha da kötüye gider burada zaten makrodan gecilmiyor slotlar herkes sira bekliyor hastanede sıra bekler gibi gerek yok paylsilmasina böylelikle insanlr slotlara dağılır

Gensuke

Üye
bdo ve lost ark'da kastığın yerlerin drop listesi oyun içinde var zaten

BiBakacam

Üye
arkadaş "şu bilgi verilmez" demeyi bırakın da insanlar "keşfettiklerini" paylaşsınlar.
isteyen "şurdan şunu düşürdüm" der.
o kadar basit.

Anthelior

Üye
Drop listesinin paylaşılmaması kaçınılmazı ertelemekten başka bir işe yaramaz. Eninde sonunda öğrenilecek, nedir bu "oyuncularımız keşfetsin istiyoruz" sevdası yahu. Niye sürekli oyuncuya bir engel, bir zorlama yani? Sadece Rokosoft özelinde söylemiyorum bunu, genel oyun sektörü olarak.

Resquection

Üye
Elbet paylaşılacak, sadece bazı bölgelere yığın olmaması adına şimdilik olmaması lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt