hangi karakterle başlamalıyım

ulasduran01

Üye
solo oyuncu olarak giriş yapacağım oyuna. bu tarz bir mmorpg hiç oynamadım.solo oyuncu olarak giriş yapacağım için hangi karakterde fazla zorlanmadan oyunu oynayabilirim. hangi karakterle başlamam mantıklı olur nedeniyle açıklarsanız sevinirim.

underestimated

Üye
Okçu olarak ya da Warrior olarak başlaman senin için en iyisi olur, mage oynamak için bir ekibe ihtiyacın var, priest oynamak da biraz tecrübelenince keyif alınabilecek bir class yerinde olsam okçu oynardım :)
Okçunun artıları :
1) PvE'de kolaylık
2) Diğer oyuncularla parti kurulurken oyunun ilk aylarında rahat rahat partilerde kendine yer bulabilirsin
3) Oyun içinde çok warrior gibi çok masraflı değil, aşırı miktarda pot harcamazsın
4) Bir yerden sonra tecrübe kazanınca 3lü ok 5li ok ile sanki melee oynuyormuş hissiyatı da almaya başlarsın

ulasduran01

Üye
Okçu olarak ya da Warrior olarak başlaman senin için en iyisi olur, mage oynamak için bir ekibe ihtiyacın var, priest oynamak da biraz tecrübelenince keyif alınabilecek bir class yerinde olsam okçu oynardım :)
Okçunun artıları :
1) PvE'de kolaylık
2) Diğer oyuncularla parti kurulurken oyunun ilk aylarında rahat rahat partilerde kendine yer bulabilirsin
3) Oyun içinde çok warrior gibi çok masraflı değil, aşırı miktarda pot harcamazsın
4) Bir yerden sonra tecrübe kazanınca 3lü ok 5li ok ile sanki melee oynuyormuş hissiyatı da almaya başlarsın
detaylıca anlattığın için teşekkür ederim düşüneyim bunları bi :)

X A

Üye
Tabikide okçu olman faydalı olur zamanla 3lü 5li combolara alışırsan rahatlıkla farm yaparak itemlerini tamamlarsın.

Sis

Üye
Oyunun değerli eşyalarının düştüğü yaratıkları genelde Warrior'ların bulunduğu partiler, Coin ve scroll farmı yapılacak yaratıkları genelde okçular alır.
Yani; Warrior isen eğer, bilgisayar başında AKTİF OLARAK ne kadar vakit geçirdiğin ve nasıl bir ekipte bulunduğun çok önemlidir. Ekipçe oynayarak güzel bir gelişme sergileyebilirsin.
Ama eğer bilgisayar başında pek duramam hesabımın kendi başına Level ve Farm gereksinimlerini karşılaması lazım diyorsan, okçu olarak tek başına bir slotu kapatıp, karakter gelişimini yavaş fakat kesin bir şekilde tamamlayabilirsin.

PENCHE

Üye
Rogue baslayip archer-assassin degisip oynamayi dusunuyorum asil karakterim asassin olmasina ragmen. PVE de sanirim archer daha kolay olur.

Ouss

Üye
Buffer Battle Priest , PvE & PvP hasarı oldukça iyi (karakter'i geliştirdikçe oldukça güçlenen bir class ve buffer da bir çok partiye aranıcak, aranan class olursun kendi kendine yetersin, rahatlıkla farm(grind) atarsın. Kimseye muhtaç olmadan da SOLO olarakta oynıyabilirsin, parti ile de oynıyabilirsin, ileride İNT priest dönüp tamamen tank bir priest görevi de görebilirsin.

Resquection

Üye
Solo için öncelikle atacker olmak gerek. Warrior veya Rogue iyi bir seçenek olacaktır. Sevgiler, iyi oyunlar.

Pitou

Üye
Solo oynayacaksan en mantıklısı okçu olur.

bessine

Üye
Metin2 den geldim inşallah becere bilirim oyunu öneriniz var mı oyun ile alakalı ilk adımlarda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt