Hangi Server Ve Class Ile Oyuna Başlamalıyım

mfb3434

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başlıyorum hangi server da ve hangi sınıfla başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim önerilerinize açığım oyun

JohnPlane

Üye
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başlıyorum hangi server da ve hangi sınıfla başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim önerilerinize açığım oyun
Bp Priest Aarvad. Neden dersen masrafsız şekilde rahatça farm atabilirsin istersen toplama yaparsın istersen etkinliğe girersin zaten lucky çekilişlerine ço kaz katılım oluyor bol bol çekiliş kazanırsın ben galia da oynuyorum ama keşke bırakmasaydım en güzel ve rahatı Aarvad

N3v3N

Üye
Bp Priest Aarvad. Neden dersen masrafsız şekilde rahatça farm atabilirsin istersen toplama yaparsın istersen etkinliğe girersin zaten lucky çekilişlerine ço kaz katılım oluyor bol bol çekiliş kazanırsın ben galia da oynuyorum ama keşke bırakmasaydım en güzel ve rahatı Aarvad
Aarvardta lucky ve farma bel bağlamak yerine galia veya mantiste yarı fiyatına item dizebilir. İtem almasi da elden çıkarması aarvarda göre çok daha kolay olur. PK atabilmek içinde global saatlerini beklemesine gerek kalmaz.

N3v3N

Üye
GALACTICOS; 2-3 ay önce mantise gecti.

PELEADORES; 1 ay önce galiaya geçti.

Bir clan daha serveri birakiyor. Yakında duyulur.

Bu 3 clan da serverin sağlam ekiplerindendi.

mfb3434

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
mantiste toplayıcılık yaparak birşeyler yapabilirmiyim bilen arkdaşlar fikir verebilirmi kendimmi hesap kasmalıyım yoksa hazır karakter mi almalıyım

cebe

Üye
oyunun en güçlü jobu warrior. eziyet çekmek istemiyorsan warrior aç itemsiz de olsan iş yapiyorsun zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt