Hangi Sınıfı Oynamalıyım?

aliercan

Üye
Arkadaşlar merhaba, MMORPG oyunlarını çok seviyorum hep oynamak istemişimdir fakat ne Metin 2 ne de Knight Online oynama fırsatım olmuştur. Abim filan hep oynardı ben hiç anlamazdım. Galiba oyunu tek başıma oynayacağım ve bu tür MMORPG oyunlarına bilgim olmadığı için hangi sınıf oynayacağımı bilmiyorum. Savaşçı oynamak mantıklı olur mu? ve bazı videolar izledim full STR veriyorlar sanırım savaş hasarını arttırıyorlar diğerlerine vermemek mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Kenshin

Üye
Merhaba,

Öncelikle aramıza hoş geldin. Oyun ve karakterler ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradaki konudan ulaşabilirsin.

Oyunu tek başına oynaman bir seçimdir fakat ilerleyen zamanlarda bir klana girip ekip halinde oynaman daha iyi olacaktır.
Savaşçı oynamak istersen STR ve HP ağırlıklı puanlarını dağıtman gerekmekte. STR dediğin gibi savaş hasarını HP de karakterinin canını yükseltir.
Oyun resmi açılışını yaptığında karakter oluşturup oyuna girdikten sonra kendin de ne kadar basit olduğunu gözlemleyeceksin ;)

Son düzenleme:

aliercan

Üye
Merhaba,

Öncelikle aramıza hoş geldin. Oyun ve karakterler ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradaki konudan ulaşabilirsin.

Oyunu tek başına oynaman bir seçimdir fakat ilerleyen zamanlarda bir klana girip ekip halinde oynaman daha iyi olacaktır.
Savaşçı oynamak istersen STR ve HP ağırlıklı puanlarını dağıtman gerekmekte. STR dediğin gibi savaş hasarını HP de karakterinin canını yükseltir.
Oyun resmi açılışını yaptığında karakter oluşturup oyuna girdikten sonra kendin de ne kadar basit olduğunu gözlemleyeceksin ;)
yardımcı oldugunuz icin cok sagolun :) fakat link bozuk :'(

Legadema

Üye
Mage yada okçu aç öğrenene kadar uzaktan uzaktan vurursun sonra zaten mutlaka değiştirirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt