Oyuncu Arıyorum Hardtry MAGE CLANI..

Earlend

Üye
Güncel not: PVE Kısmını az çok tamamladık hepimiz 65'e yaklaştık olduk. 59 level üstü Daha önce mage sınıfı deneyimi, Pk'da VS deneyimi olmuş aklı başında oyuncu arkadaşlar hala forum üzerinden mesaj atabilirler. Lütfen Mage oyuncusu olan hızlı komut dinleyen refleks geliştirmiş kişiler yazsın. Mage oynamamış veya çok geçmişte oynamış fakat iyi oynadığını düşünen kişiler yazmasın.

Sevgili dostlar ben Olasılıksız, birçok arkadaş oyundan tanır. Yeni ve güzel bir ekip oluşturma gayretindeyim. Oyunu oynama kararı aldım. Herkes discord veya özelden bana aşağıdaki şartlara uyup uymadığını düşünerek mesaj atabilir.
İletişim için bir diğer
DİSCORD Adresimiz: : https://discord.gg/kmqQNvWV
ADRES GEÇERSİZ İSE İLETİŞİME GEÇİLECEK KİŞİ: AbdullahA.#7152

Clan Adı: [XXL]
Irk: konuşulacak
Sınıf: mage, priest
İçerik: pvp ağırlıklı pve

[XXL] kimdir: XXL oyunu en başından beri oynayan ve kapalı beta etkinliğinde ekip olarak en fazla ödül kazanan, clan sıralamasında 1. olan oyun konusunda yetenekli, zeki ve iyi insanları toplamaya gayret eden, oyun dışında da hayatı olan fakat mmorpg oynamayı seven herkesin birbirine saygısının olduğu herhangi bir konuda uyumlu oyuncular tarafından kurulan oyunun pve ve pvp kısmını beraber götüren oyunu oyun için oynayan polemik ve saygısızlıktan uzak duracak erdemli her adamı toplamaya gayret eden oyuncu grubudur. çok fazla olmamak kaydıyla az ama öz bir oyuncu grubuyla keyif alacak bir oluşum oluşturma amacıyla kurulmuştur.
birkaç kemik kadro oyuncusu bulunmakla birlikte 0'dan oluşan clan grubudur.

Clana alım şartları:

Online durumu: genellikle 18:00 - 24:00 (şimdiden 1 hafta oyuna girmeyecek ya da salacak arkadaşları uyarayım başvurmasınlar lütfen)

Bilgisayar ve İnternet özellikleri: oyunu oynamaya engel olmayan bir bilgisayar ve internet (ortalama ve üstü bilgisayar)

Yaş: +18, saygılı, alttan almayı bilen, kişisel gelişimini tamamlamış, öfke sorunu olmayan, samimi ve oyun zekasına güvenen herkes .

Aradığımız özellikler:

[PVP] Mage sınıfını oynamak için oynamayan, oynayabilecek yetenekte olan, hızlı komut dinleyen, oyunu hızlı oynayan, elleri aynı anda kalkan, kafasında oyun kurabilen, vs deneyimi olmuş (magesel gelişmini tamamlamış) kişiler.
[PVE] Clan kurallarına ve alacağı her karara şimdiden saygı duyan, drop dağılımı, yardım gibi durumlarda ekibin bütün oyuncuları düşündüğü bilincinde olan ,herhangi bir problemde çözüm odaklı davranacak ve küskünlük kızgınlık gibi ergence duygulardan uzak uyumlu kişiler.

Mikrofon ve konuşma engeli olmayacak (teamspeak, discord kullanmayı bilen kişiler)

Ad:
Soyad:
Yaşadığınız yer:
Telefon numaranız: (whatsapp grubumuz adına mecburidir)

Clan Sıralaması - Rise Online World | New Age

Ekibimiz oyunun en başından en sonuna zirvede yer almış fakat artık akşamları eğlenip pve kısmını tamamlayıp pvp kısmıyla ilgilenecek, eskisi kadar ciddi bir iddiayla değil oyunu oyun için oynamak adına gayret eden bir ekip oluşturma amacıyla yola çıkmıştır. herkes başvurabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt