Sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? Oyuna giriyorum 10 saniye sonra bu hatayla atılıyorum
SbY Üye Katılım 20 Kas 2020 Mesajlar 67 Puanları 8 24 Nis 2021 #1 Sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi? Oyuna giriyorum 10 saniye sonra bu hatayla atılıyorum Ekli dosyalar asdddddddddddddddddd.jpg 62 KB · Görüntüleme: 36
GRANDEKİNOKS Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 153 Puanları 28 24 Nis 2021 #2 Merhabalar, Launcher üzerinden istemci doğrulama yapıp, yönetici olarak çalıştırarak oyuna girer misiniz ?
Merhabalar, Launcher üzerinden istemci doğrulama yapıp, yönetici olarak çalıştırarak oyuna girer misiniz ?
SbY Üye Katılım 20 Kas 2020 Mesajlar 67 Puanları 8 24 Nis 2021 #3 GRANDEKİNOKS' Alıntı: Merhabalar, Launcher üzerinden istemci doğrulama yapıp, yönetici olarak çalıştırarak oyuna girer misiniz ? Genişletmek için tıkla ... bahsettiği dosyayı sildim ve yönetici olarak çalıştırdım sorun ortadan kalktı.aynı sorunu yaşayan olursa deneyebilir.teşekkür ederim
GRANDEKİNOKS' Alıntı: Merhabalar, Launcher üzerinden istemci doğrulama yapıp, yönetici olarak çalıştırarak oyuna girer misiniz ? Genişletmek için tıkla ... bahsettiği dosyayı sildim ve yönetici olarak çalıştırdım sorun ortadan kalktı.aynı sorunu yaşayan olursa deneyebilir.teşekkür ederim
GRANDEKİNOKS Üye Katılım 13 Kas 2020 Mesajlar 153 Puanları 28 24 Nis 2021 #4 SbY' Alıntı: bahsettiği dosyayı sildim ve yönetici olarak çalıştırdım sorun ortadan kalktı.aynı sorunu yaşayan olursa deneyebilir.teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Sorunun çözüldüğünü sevindim. Konu Kilitlenmiştir İyi Forumlar.
SbY' Alıntı: bahsettiği dosyayı sildim ve yönetici olarak çalıştırdım sorun ortadan kalktı.aynı sorunu yaşayan olursa deneyebilir.teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Sorunun çözüldüğünü sevindim. Konu Kilitlenmiştir İyi Forumlar.