Hata Çözüm 05.02.2025

celebi35

Yeni Üye
herkeze selamlar,

Türkiye'de Discord uygulaması kapatıldığı için ordan yazamıyorum(giriş yok)

05.02.2025 yamasıyla beraber oyuna giriş yapamıyorum, bugüne kadar bir sorun olmadı, ilk defa oldu,

tam olarak sorun şudur, client açılıyor, sol tarafta loading yazarken bekleniyor, tam id şifre kısmı gelecek iken kasıp donuyor,

ekran kartı, windows vs herşeyi güncelledim, herşeyi denedim çözülmüyor,

bilgisayar i3 12.nesil 16gb ram ve gtx 1050 ekran kartı mevcut,

donduktan sonra da client kapanıp şöyle bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• rise,hata.png
    rise,hata.png
    308.7 KB · Görüntüleme: 70

celebi35

Yeni Üye
ek olarak şunu yazayım; oyunun şu anda kapalı olduğunun farkındayım,

benim sorunum id şifre kısmı bile görülmeden donup kalıyor,

JohnPlane

Üye
herkeze selamlar,

Türkiye'de Discord uygulaması kapatıldığı için ordan yazamıyorum(giriş yok)

05.02.2025 yamasıyla beraber oyuna giriş yapamıyorum, bugüne kadar bir sorun olmadı, ilk defa oldu,

tam olarak sorun şudur, client açılıyor, sol tarafta loading yazarken bekleniyor, tam id şifre kısmı gelecek iken kasıp donuyor,

ekran kartı, windows vs herşeyi güncelledim, herşeyi denedim çözülmüyor,

bilgisayar i3 12.nesil 16gb ram ve gtx 1050 ekran kartı mevcut,

donduktan sonra da client kapanıp şöyle bir hata veriyor
bir haftadır falan bendede oluyor patchle düzeltirler genel bir sorun bence sana özel değil

ismaild

Yeni Üye
Aynı hatayı iş yerinde bende alıyorum. dün ekran kartını DDU diye bir programla sildim. Başlangıçta ekran kartını güncelle diyor ama güncellemedim. Haddara rahat bir şekilde giriyorum ama Lunaskar yada dorioana girişde 2-3 dk bir donma yapıyor unrial engine hatası veriyor. Bu şekilde denemeni tavsiye ederim. Belki daha sonra başka bir ayar bulursak oralara girebiliriz umudu taşıyorum.

F4D_Z3R0

Yeni Üye
aynı sorunu yaşıyorum oyuna girerken siyah ekranda büyük daire kısmı gelince kalıyor orada ne yapacaz giremiyorum oyuna

F4D_Z3R0

Yeni Üye
Sorun çözüldü.
Windows+R arama kısmına 'Appdata' yazınız.
Appdata > Local > Rise Online > Saved dosyasını bulup siliniz.

celebi35

Yeni Üye
bir haftadır falan bendede oluyor patchle düzeltirler genel bir sorun bence sana özel değil
selamlar, %applocaldata% yazarak karakterimin eski kayıtlı ayarlarını silerek düzelttim,şu anda oyuna giriş yapabiliyorum, oyuna giriş yapamayanlara tavsiyemdir. eski ayarları siliyor, en azından hatayı çözüyor

JohnPlane

Üye
selamlar, %applocaldata% yazarak karakterimin eski kayıtlı ayarlarını silerek düzelttim,şu anda oyuna giriş yapabiliyorum, oyuna giriş yapamayanlara tavsiyemdir. eski ayarları siliyor, en azından hatayı çözüyor
idare ediyor şimdilik birşey yapmayacağım patch gelsin sunucular aktif olsun devam ederse denerim ama Teşekkür ederim.

Meapr

Moderator
Merhaba, sorun devam ediyorsa bana özelden ulaşabilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt