İstek Hata mesajı vermeden oyundan sürekli atması Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

190342

Üye
3 gündür oynayamıyorum giriş loglarım incelendiği zaman fark edilebilir 3 gündür oyundan tamamen soğumuş durumdayım şuanda gb çekmeyi düşünüyorum oyuna giremiyorum ama gereksiz görüyorum cash çekiyorum ama aldığım ürünlerin süreleri doluyor ben oynayamıyorum herhangi bir hata mesajı vermeden sürekli oyundan atıyor dorion 8de bile oyun donuyor ve görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum şimdi sadece merak ediyorum ben sürekli bu hataları aldığım sürece oyunu nasıl oynayabilirim nasıl oyundan zevk alabilirim cash ile aldığım itemlerin süreleri dolduktan sonra cash almamın mantığıda kalmıyor. Bu konu hakkında ivedi çözüm sağlanması hususunda yardımlarınızı bekliyorum. Eminim benim gibi başka insanlarda vardır bu sorunları yaşayan oyuncular mevcuttur. Windows 11 kullanıyorum 1650ti ekran kartım var sistem özellikleri olarak oyunu kaldıracak sisteme sahibim ( 56 level karakterım var bu güne kadar böyle bir sorun yaşamadığım için düzenli oynayabiliyordum )

LunasCar

Üye
İyi oyunlar, oyun dosyalarını tamamen kaldırıp yeniden kurulum yapar mısınız ?
Arasıra kopmalar, crash hataları verse bile 3 gün oyuna giremeyecek bir hata olduğunu düşünmüyorum bence sisteminiz ile alakalı bir problem olabilir. Bilgisayarınızda virüs olabilir,kontrol etmenizde fayda var.

190342

Üye
İyi oyunlar, oyun dosyalarını tamamen kaldırıp yeniden kurulum yapar mısınız ?
Arasıra kopmalar, crash hataları verse bile 3 gün oyuna giremeyecek bir hata olduğunu düşünmüyorum bence sisteminiz ile alakalı bir problem olabilir. Bilgisayarınızda virüs olabilir,kontrol etmenizde fayda var.
OYUN DOSYALARINI KALDIRIP TEKRARDAN KURULUM YAPTIKTAN SONRA OLUMSUZ OLACAK OLUR ISE YENİDEN BİLGİ VERECEĞİM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Mr_O

Yeni Üye
aynı sekilde bende sorun yasamaktayım oyunda sürekli hata vermeden atıyor bende bıktım artık hala çözüm arıyorum hiç bir etkinligi tam bir sekilde tamamlayamıyorum

Meapr

Moderator
Merhabalar,
Öncelikli olarak arka planda çalışan tüm 3. parti programları kapatmanız gerekiyor. Bu uygulamalar, EAC (Easy Anti Cheat) ile çakışarak, bu hatayı deneyimlemenize sebebiyet verebilir. Çözüm önerileri olarak;
1. çözüm
2. çözüm
Buradaki adımları uygularsanız sorununuz çözülecektir, keyifli oyunlar dileriz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt