Hata! Oyun dosyaları eksik ya da hatalı.

RedHeart

Üye
tekrar tekrar deneyin sunucuda bir sıkıntı olmuş olabilir

bendede oluyordu şuan düzeldi

dnndbs

Üye
Bir kaç kez launcher'ı başlattım. Şuan 266 mb'lik bir patch indiriyor. Umarım hata hallolur.

Askara62

Üye
Beni yanlış anlamayın oyunu kötülemek için yazmıyorum ama daha ilk günden verdiğim 90 tl için oynamak istiyorum hevesim kalmadı.

abdullahmabel

Üye
Aynı sorun bende de oldu launcher kendini sildi ve bende oyunu açacak launcher olmayınca .exe lere baktım onlarda işe yaramayınca oyunu komple sildim şimdi tekrar indirmeye çalışıyorum 100 mb hızım var ama oyun 500 kb ile iniyor 1 haftaya iner heralde. Yetkili arkadaşlar lütfen alternatif bir link varsa verin oradan indirelim daha oyuna giremeden hatalarla karşılaştık soğutmayın dakka bir gol bir.

RedHeart

Üye
Aynı sorun bende de oldu launcher kendini sildi ve bende oyunu açacak launcher olmayınca .exe lere baktım onlarda işe yaramayınca oyunu komple sildim şimdi tekrar indirmeye çalışıyorum 100 mb hızım var ama oyun 500 kb ile iniyor 1 haftaya iner heralde. Yetkili arkadaşlar lütfen alternatif bir link varsa verin oradan indirelim daha oyuna giremeden hatalarla karşılaştık soğutmayın dakka bir gol bir.
vpn kullanmayı dene belki işe yarar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt