Ne yazayım bilmiyorum ama inanın çok büyük hayal kırıklığına uğradım daha da gelişip ileriye gitmesi gerekirken nasıl oldu da başladığınız yerin bile gerisine düştünüz ? Ben sorunların çözülüp grafiklerin daha da iyileşmesini , vuruş hissinin ve animasyonları iyileşmesini , ambiyans eklenmesini beklerken gele gele metin2 KO arası saçma sapan bir oyun gelmiş. Grafikler öyle iğrenç ve yapay olmuş ki karakter boşlukta yürüyor hissi veriyor alfa sonra hiç düzeltme yapılmayan şeyler var hele o eklenen kanatlar rezillikten başka bi şey değil oyuna en yakışmayan kozmetik neden hala ısrar ediyorsunuz anlamış değilim siz böyle mi globale açılacaksınız ? Eğer silkenip kendinize gelmezseniz bırakın globalden TR'den bile oyuncu bulmazsınız. Vizyonunuz nasıl oldu da 180 derece döndü hala aklım almıyor. Oyun şuan alfadan daha kötü durumda ve oynanmaz bi halde oyunda vakit geçirip sizlere yardımcı olmak isterdim ama grafikler , oynanış çok kötü ve yaptığınız optimizasyon yüzünden ekran kartım 83 84 dereceleri görüyor ekran kartımı yakmak istemiyorum. Artık betadayız oyunun çıkışı yaklaşıyor eğer düşünceniz oyunu bu haliyle çıkarmak ise sakın öyle bir hataya düşmeyin büyük fiyasko olur emekleriniz boşa gider.