Hayat zatan süründürüyor... Oyun ayrı süründürüyor...

Noxrem

Üye
Ya arkadaşım... eşşek gibi o haritadan o harita ya geçiyorum... o köşeden o köşeye gidiyorum... benim amacım KAZI yapmak yemin ediyorum o kazı madenini bulunca gözlerim dolacak seviyeye geliyorum... bu nasıl bir eziyettir ya ? amacınız işkence çektirmek mi ? KOLAY OLSUN DİYEN YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
ama arkadaşım ben oyun oynamaya girdim sürekli köşe bucak kazı madenini arıyorum 3 saattir deliye döndüm ya yapmayın gözünüzü seveyim.

MaRaKeSH

Üye
Ya arkadaşım... eşşek gibi o haritadan o harita ya geçiyorum... o köşeden o köşeye gidiyorum... benim amacım KAZI yapmak yemin ediyorum o kazı madenini bulunca gözlerim dolacak seviyeye geliyorum... bu nasıl bir eziyettir ya ? amacınız işkence çektirmek mi ? KOLAY OLSUN DİYEN YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
ama arkadaşım ben oyun oynamaya girdim sürekli köşe bucak kazı madenini arıyorum 3 saattir deliye döndüm ya yapmayın gözünüzü seveyim.

Bulabildiysen iyi gene kardo ben neye benzediğini bile göremedim henüz :S

RickSancheZz

Üye
Duruma göre önümüzdeki haftalarda materyal arttırımına gidileceği söylendi, şuan toplayıcılıkla vakit kaybedip işkence çekmemenizi öneririm :D

Slarent

Üye
Katılıyorum, maplarda toplama yapmak öğrenci evinde yaşamak gibi. Heryer heryerde.
Oyuna gerçek hayat mantelitesinde yapılar eklenmeli. Örnegin o mısırlar diger tüm toplama itemleriyle mapın heryerine dagılmamalı. Mısır gerekiyorsa bir tarla olmalı tarlaya gidilmeli. Demir madeniyse , bir dagın üzerinde parça parça dagıtılmalı. Madem New World craft sisteminden esinlenildi, keşke toplama konusunda da bir göz atılsaydı

Witch_King

Üye
Bu arada toplamada sıkıntı var. Her mesleğin 4 ayrı aleti de elimde mevcut. Ama hiç bir ürünü toplayamıyorum. Need gathering hatası veriyor. Hepsini tek tek denedim. Benden başka yaşayan var mı bilmiyorum. Her zamanki gibi beklediğimize pek değmedi sanki :)

SinanS

Üye
Bu arada toplamada sıkıntı var. Her mesleğin 4 ayrı aleti de elimde mevcut. Ama hiç bir ürünü toplayamıyorum. Need gathering hatası veriyor. Hepsini tek tek denedim. Benden başka yaşayan var mı bilmiyorum. Her zamanki gibi beklediğimize pek değmedi sanki :)
Alet levelleri düzgün çalışıyor bir sorun yok. Siz toplama seviyenize uygun seviyede ki aleti almamış olabilirsiniz

MaRaKeSH

Üye

kankacım lvline göre takman gerekiyor. 1-10 lvl sen common olanları takacaksın

Archantos

Üye
Nereden nereeeeeeeye diye bağırasım geldi. Evet çok kolay olmasın ama duyduklarım kadarı ile de bu kadar zor olmamalı diye hissediyorum

kadabra799

Üye
Oyunun pvp servera dönmemesi için kolaylaştırılmaması taraftarıyım. Emek verenin bir farkı olsun lütfen.

HeaveN

Üye
bende dünden beri 10 saat geziyom deli gibi ya bide çıkmıyo çok geç geliyo süre indirmeleri lazım birazcık

Witch_King

Üye
İnsanlar oyuna giremiyor zamanları yok diye Row Asistant getiriyorlar. Ama şuan ki craft durumu lvl veya farm atmanın çok ötesinde bir zaman istiyor. Row asistantı toplayıcılık yapması içinde getirmeleri lazım :) Level kasmak için zamanı olmayan insan bu crafta nasıl zaman ayırabilecek arkadaşlar? 1 saat koşturuyosun 2 tane domates patates bulmak için. Buluyosun verdikleri exler yerlerde. Böyle çok zor.

priesttt

Üye
craft yapmaktansa farm atmak daha mantıklı, takı yapmak için takı istiyor nadir taşlar istiyor coin istiyor, istiyor da istiyor

TaturA

Üye
Günde 12 saat oynayan biri 5 saat exp kalanını craft yaparsa anca kurtarır 4 aya hesaplamalar sonucunda . Sorun şu ki günde 12 saat oynayan kaç kişiyiz. 7 saat craft yapan biri 4 ayın sonunda kardamı olur malum herkez yapıyor. Birde kapanmadan önce yapanlar var ki bir kısmı bugdan bir kısmıda o dönem hızlı kasılabiliyordu daha çok metaryal ve item düşme durumu vardı. Şimdi oda yok. Bana kalsa ERKEN ERİŞİM dönemindeyken RESLENMESİ lazımdı hiçyoktan adalet diye reklam verip oyun açılışı yapanızın bir anlamı olur bizde 5 ay sonra cidden ya adalet varmış derdik. NOKTA.

Hedvein

Üye
Konuyla alakalı şöyle bir durum var, önemli olan craftın gelmesi idi. Eğer bu şekilde kalabalığa yetemeyecek şekilde materyal sıkıntısı yaşanırsa kısa sürede oranlar artırılacaktır. Endişe edilecek bir şey değil bence, sadece sayısal değerler yükseltilir ^^

TaturA

Üye
Ma Huateng in bir sözüyle konuyu noktalıyorum tabi Ma' kimdiye düşünmezsiniz umarım.
< Eleştiremediğiniz oyunu oynayamazsınız. Bir oyunu eleştirmek aslında onu doğru yönde yüceltmektir. >

Siz ve bizler farklıyız sizler oyundan destek alan bir kesimsiniz ve eminimki içerikerinizde bile istemeseniz bile yönetimi desteklemeniz gerekir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt