Dx 12 değildir. Ondan dolayı açmaz. Zorlamaarklar pazar yapmak için bu ekran kartlı ve dandik bi işlemcili pc ye rise kurdum ve girişte bir hata veriyor bişeler yapıyom başka bir hata veriyor boşamı zorluyom bu ekran kartıyla pazar dahil yapılmazmı
haci diğer pc den aktardım oyunu silip tekrar kursam gene olmazmıki dx 12 mi olcak illa bilmiyomki kaç yapabilecek birşey yokmuDx 12 değildir. Ondan dolayı açmaz. Zorlama
giriyor id şifre yazana kadar sonra crash felan fırt bi hata veriyor sende böyle şeyler oldumuyduhd 6570 ile pk bile atabiliyorum 25 fps bir şekilde sende sorun var
11-12 dx olmalıhaci diğer pc den aktardım oyunu silip tekrar kursam gene olmazmıki dx 12 mi olcak illa bilmiyomki kaç yapabilecek birşey yokmu
Her güncellemede optimizasyon çalışmaları yapılmaktadır. Yetkili ekip optimizasyon hakkında çalışıyor.gtx 1650s i310100f ile bile kasa kasa oynuyom yani umudu kestim o pc den aama genede sorayım dedim giren arklar varmış ama şu optimizasyon bi an önce gelmeli gerçekten güzel oyuna benziyor ama yani kasınca soğuyor insan oyundan o kadar para verdik aldım sağlam pc diye çok iyi oyunları kasmadan oynuyom risede sıkıntı kasa bağırıyor