Öneri Helal Olsun

Zbam

Üye
Auction House geldi hepimize hayırlı olsun.Birde vice merchant çalışmaya başlasa tadından yenmicek oyun

Zbam

Üye
Bende çalışıyor suan sağ altta ticaret secmesini açınca en üstte
Edit :
1651601499415.png

Toxic

Üye
İtemi koyan oyuncunun nick i gözüktüğü için forumda pazarcılara ağlayan kitlenin işine yarayan bir şey olmamış. Nick lerin gözükmesini kapatarak pazarcılar yüzünden hüngür hüngür ağlayan kesim çok mutlu olmuş olur <3 iyi forumlar

LosTurcos

Üye
Aciton House not active now

edit: Doriona geçince çalıştı

huseyin35

Üye
eyvallah da ben bir fark göremedim alfa 2 dekinin aynısı aynısının yapılması için mi 8 ay bekledik

huseyin35

Üye
abi adamlar ah sistemini çok yanlış anlamış pazardaki itemleri gösteriyor ah birader siz espri mi yapıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz yanlış anlamış olamazsınız ıhahjhajhajhahahjajajajaj

JaxSui

J
abi adamlar ah sistemini çok yanlış anlamış pazardaki itemleri gösteriyor ah birader siz espri mi yapıyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz yanlış anlamış olamazsınız ıhahjhajhajhahahjajajajaj
Yanlış anlayan biz miyiz yönetim mi onu anlamadım.

unchained

Üye
Ah sisteminde itemi kaydedersin.Sistem senin yerine itemi listeler satisa koyar.Satis sonu da ufak bir komisyon alir.oyuncularin actigi merchanttaki itemlerin listelenmesi ah degildie normalde.ama belki de bir karisiklik olmustur.

Zbam

Üye
Şuan pazardaki itemları gösteriyor offline pazarla birleşince biraz daha gerçek ah ye benzeyecek:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt