Hem makro kullanıyor hem küfür ediyor

BeyazAfrikali

Üye
s
Adsız.jpg

Slotları gezip parti arıyordum bunların yanında gelip selam verdim kimse almadı muhabbette etmiyorlardı. Macrolar açılmış yazmamla selamımı almaya başladır. Raporluyorum diyince küfür ettiler.

nurus207

Üye
ya hangi biriyle uğraşıcaz,slotlar macro dolu,bir gezip şunları banlamak yada uyarı vermek çok mu zor anlamadım.

gs09gs09

Üye
elle kasılmaz olm bu oyunda :D kanser edio 10 dk da sıkılıyorum ben yani heronun ne hasarı var bişiyi var 8 10 kişi danaya girer gibi girince seri dönülüyor yoksa ölme eşşem ölme :D 8 10 kişiyide sürekli bulamıyon mecbur makro aççaklar yapacak bişey yok bu tür oyunları artık ya görevle son lvl kadar kasılabilir şekilde yapmaları lazım yada sro gibi botu felan olması lazım yoksa kimse uğraşmaz bunla saatlerce lvl kascam diye 10 dk da sıkılıyorum diyorum sana :D

Dreamwalker

Üye
elle kasılmaz olm bu oyunda :D kanser edio 10 dk da sıkılıyorum ben yani heronun ne hasarı var bişiyi var 8 10 kişi danaya girer gibi girince seri dönülüyor yoksa ölme eşşem ölme :D 8 10 kişiyide sürekli bulamıyon mecbur makro aççaklar yapacak bişey yok bu tür oyunları artık ya görevle son lvl kadar kasılabilir şekilde yapmaları lazım yada sro gibi botu felan olması lazım yoksa kimse uğraşmaz bunla saatlerce lvl kascam diye 10 dk da sıkılıyorum diyorum sana :D
O zaman oynamazsın. Bu oyun sabırsız, emek vermeden direk son seviyelere ulaşmak isteyen 16 yaş kitlesine hitaben yapılmadı.

FEROBERTOTV

Üye
Bu tarzda konuşmak kendi karakterlerini belli eder, fazla takılmayıp rapor edilerek geçilmesi gerek .

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Tüm slotlar tek tek kontrol edilmektedir arkadaşlar.
Denk geleniniz illa ki olmuştur :)
Bu tarz durumları lütfen foruma konu açmadan önce oyun içi Ticket ile anında bildirin, hızlı reaksiyon hızlı müdahale :)

BeyazAfrikali

Üye
ben warrior oynuyorum gayette güzel elle kasıyorum dün 3 lvl aldım elle kasarak

arcadias

Üye
Tüm slotlar tek tek kontrol edilmektedir arkadaşlar.
Denk geleniniz illa ki olmuştur :)
Bu tarz durumları lütfen foruma konu açmadan önce oyun içi Ticket ile anında bildirin, hızlı reaksiyon hızlı müdahale :)
Hocam çok slot yok ki. 5 tane falan sanırım hemen gezersin.
Oyunda bir sürü yaratık var ama aynı level olan yaratıklar aynı exp'i vermediği gibi aynı vuruş gücüne de sahip değiller. Bazı yaratıkları kesmek o kadar gereksiz ki. Haritanın %90 ı boş kalıyor. Saniyede 3 kere vuran yaratıklar var verdiği expler aynı level başka bir yaratığın yarısı kadar :D Şimdi bunu kim farmlasın ki? Oracle ve çevresinde insan kaynıyor orada party bulamayanlar buraya gelip party yok hepsi macro diyor. Haklılar çünkü toplasan 5 tane slot var dediğim gibi. Başka yaratığı neden kessinler ki. Arada ufak farklar olsa oralarda da insanlar farm yaparlar.

RainOfFire

Üye
Mage ler ne yapsin yada priestler? onlarin da hakki degil mi makro simdi bu dediklerinize gore

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt