underestimated
Üye

Herkese selamlar biraz oyunu oynayan kitle hakkında serzenişte bulunmak istiyorum sürekli yönetime laf ediyoruz şu şöyle olsun bu şöyle oldu bu böyle oldu diye de biraz da oyuncu kitlesine bakalım
Oyun yöneticilerini/geliştirici ekibi açıkçası kimsenin dinlemediğini düşünüyorum ve şöyle genel olarak konulara/yorumlara baktığımda herkes bu oyunu Knight Online'ın yapımcılarının yaptığı Knight Online 2'ymiş gibi düşünüyor. Premium konusunda yapılan canlı sohbetler, açılan yayınlar vs discord konuşmaları da dahil olmak üzere tek çeşit premium olacağı ve bu premiumun premiumsuzlara göre çok da fazla bir şey değiştirmeyeceğini söylediler ama bakıyorum da oyuna herkes bunlar bunlar eksik ve sanki yapılacağı garantiymiş gibi bir ağızla fikirler sunarak konuşuyosunuz yani belki premium aylık olmayacak sezonluk premium alınacak ? Çünkü seasonpass denilen bir şeyden bahsediliyor ya da premium dediğiniz şey sizin Knight Online'daki gibi düşündüğünüz şekliyle %400 EXP bonus vermeyecek max %20 EXP bonus verecek belki de nereden biliyorsunuz yani bunları konuşmak için çok çok erken , bir premium çeşidi olacağı ve üzerinde düşünüldüğü söylenmişti.
Buna ek olarak yine varsayımlar üzerine konuşan arkadaşların yorumlarını okumaktan bıktım usandım kendi adıma
Yani arkadaşlar şunu bir anlayın öncelikle gözünüzü seveyim anlayın bu oyun Knight Online 2 değil . Yapımcısının Rokosoft olduğu Rise Online ismindeki bir oyun ve oyun üstelik Play To Earn formatıyla işleyecek gibi duruyor. NFT Marketlerden, tokendan bahsediliyor şirketin RocoCoin diye bir projesi bile var yani
ama siz çıkmış diyorsunuz ki bu oyunda neden kolluklar yanmıyo
ekran kartı 10 yıl öncesinde kalmış biri de çıkıyor diyo ki optimizasyon sorunu var evet bir optimizasyon sorunu var-dı ama şuan gördüğüm kadarıyla ben kendi adıma hiçbir sıkıntı yaşamıyorum sadece sizin bilgisayarlarınız ekran kartlarınız E S K İ . Oyunda Death Valley haritası değişti zamanla ilk halini hatırlatmayacak müthiş bir haritaya dönüşecek bence zannediyorum ki benzer çalışmalar diğer haritalar için de yapılır (Özellikle Dorion bölgesi) bir de bakmışssınız oyun open betaya geldiğinde ya da officiale geldiğinde daha önce Knight Online oynayıp hiç bu oyunu test etmeyen biri için belki de tek tanıdık şey oyun mekaniği kalmış olacak. Yani demem o ki Bİ SALIN LÜTFEN YA Bİ SALIN yok mage nerflensinmiş öyleymiş böyleymiş , oyunla ilgili şikayetleri neden Discord'dan konuşuyorsunuz bunu da anlamıyorum
Oyunda ticket atmanızı söyleyen kaç tane moderatör var orada belki de o şekilde direk siz "kendi ağzınızdan" direk topluluk yöneticisine ordan da oyun geliştiricelerine derdinizi anlatmış olacaksınız.
Buna ek olarak yine varsayımlar üzerine konuşan arkadaşların yorumlarını okumaktan bıktım usandım kendi adıma