Her ay başı aynı terhane

N1pple

Üye
Arkadaş yeter la gerçekten yeter her ay başı bp kasana kadar 60küsür adamlarla aynı takıma atılmasından bıktım 70sınır getir bir level sınırı birşeyi getir de şu etkinliklerden keyif alalım dün sıfırlanmış 3-5gün bp kasana kadar bu adamlarla eşleşme sıkıntısına neden katlanmak zorundayız ? Cidden bir tane düzgün giden etkinliğiniz yok elini attığın bir yerinden falso veriyor, zor değil ya bp sıfırlandıysa level sınırı olsun yakın leveller eşleşsin 63level adam magele kafa atmaya çalışıyor cf de 5rakibe öbürü tp ne diyor tokmak alan dümdüz koşuyor aarvad topraklarını beraber geliştiricez bla bla ticketlerinizden de sıkıldım bu konuya hep klişe cevap ötesi yok.

JohnPlane

Üye
75 levelım 61 levellarla giriyorum ve küfür yiyorum en ufak eleştirince. Ama olsun Action House 50m sınır getirdiler hüloğğğğğ oyun uçuyor herkesin tek derdi AH de ki limitti oyunun büyük sorununu çözdüler dünyanın en iyi oyunu oldu bir anda 50m sınır koyunca. Bunca sorun varken malum oyunun pazarcıları oyuna el koydu.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
75 levelım 61 levellarla giriyorum ve küfür yiyorum en ufak eleştirince. Ama olsun Action House 50m sınır getirdiler hüloğğğğğ oyun uçuyor herkesin tek derdi AH de ki limitti oyunun büyük sorununu çözdüler dünyanın en iyi oyunu oldu bir anda 50m sınır koyunca. Bunca sorun varken malum oyunun pazarcıları oyuna el koydu.

Acaba istedikleri, pazar sisteminin oyundaki en gelişmiş sistem olması mı isteniyor. Bence öyle. Pazar sisteminin erken erişimde kapalı olsa eminim oyun şuan daha kalabalık olurdu. ve insanların canı bu kadar yanmazdı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt