Her Partiyi Taksi Sanıp Banlatıcaz Diyenler

Guinness

Üye
Merhabalar,
Bugün başımdan geçen bir durumu paylaşmak istiyorum.

Bugün gelen yamada taksiler yasaklanması muhteşem bir gelişme oldu. Slotlarda rahatlamışken yeni bir karakter kasmaya karar verdim.

Yeni bir BP karakter kasmaya başladım ve ufaktan kasılırken bir mage ve arkadaşı bana partiye gel otur yada arada can kasılırsın dediler.
Bende oturdum ama bilgisayarın başında bir yandan yayın izlerken oyuna bakıyordum.
Slota biri geldi ve ben yayıncıyım, hepiniz banlandınız, oturarak exp kasmak yasak, videolarınız alındı ve şikayet edildiniz çünkü ben yayıncıyım gibi laflarla saldırmaya başladı.
1.si hiç bir yayıncı bu oyunun patronu yada yetkilisi değil. İçericik üreticisi olarak alınan kimse kendini patron görmesin lütfen.
2.si taksi olmadığı sürece düşük level birini, herhangi biri oturtup yada sadece can bastırarak kasabilir. Buda bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum.

Lütfen her gördüğünüz slotu taksi diye saldırmayın. Zaten taksiciler size yazar yada belli ederler. O zaman kanıtlarınız ile şikayet edin ki ben seve seve ediyorum.

Okuduğunuz için Teşekkürler.

İyi Oyunlar.

Aceresta

Üye
Sen aynı şeyi yapıyorsun diye demiyorum bu arada yanlış anlama fakat şimdi dönecek olan muhabbet ben arkadaşımı kasıyorum olacak nasıl engellenecek ki bu durum ? :D

HeaveN

Üye
Taksi yapan belli oluyo dostum merak etme biz kimler taksici biliyoruz hepsinin pm mesaj ss resimleri var
taksici girmeyin kalıcı perma ban cezası mevcuttur artık atak ban arkasından gelen ban kalıcı atılcak forum kurallarını okuyunuz yeni güncelleme notlarını!

Guinness

Üye
Sen aynı şeyi yapıyorsun diye demiyorum bu arada yanlış anlama fakat şimdi dönecek olan muhabbet ben arkadaşımı kasıyorum olacak nasıl engellenecek ki bu durum ? :D
bunun aynı şeyi yok ki dostum yani ha başkası beni kasıyor yada bir arkadaşım. taksiciler kendini belli ediyor ki hiç birine 1 kuruş para verecek biri değilim :D

Guinness

Üye
Taksi yapan belli oluyo dostum merak etme biz kimler taksici biliyoruz hepsinin pm mesaj ss resimleri var
taksici girmeyin kalıcı perma ban cezası mevcuttur artık atak ban arkasından gelen ban kalıcı atılcak forum kurallarını okuyunuz yeni güncelleme notlarını!
okudum hocam zaten biliyorum ve bu cezaların gelmesine çok sevindim.

ManWithNoName

Üye
Yasak olan şey exp boost. Bu yapılan da exp boosttur ve yaptırım doğrudur

Alkoer

Üye
Suistimale çok açık bir konu. Az önce bir yayıncıda gördüm taksi değilim sormayın diyor ama taksi.

Luckillu

Üye
Exp boost yasak olmamalı ben düşük lv birini kasarken sc gibi etki yapıyorsa her türlü kasarim ve oyuna kayıt olurken böyle bir yasak var diye madde de görmedim. Şu olabilir parti içinde yada mesaj loglarinda taksi ile ilgili herhangi bir durum tespit edilir cezalandirilsin fakat karşılıksız win win e de karşılamasın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt