İstek Her Relogda Oyun Ayarlari degisiyor...!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HiTMUNDO

Üye
Ben yurt disindan oynuyorum ve bende klavyede Z tusunda Y var. Yani her oyuna girdigimde Z yi Y ye cevirmem lazim ve kayit ediyorum....Relog attigimda yine ayar degistirmem lazim.

Üstelik Makro Chat bölümünde bi kac kelimeler kayit ettim ( s.a falan gibi)....bunlarda her oyuna girdigimde malesef siliniyor kayit edilmiyor..
Lütfen bunuda düzenleyin hazir bakimda suan :)

SmiteWesson

Üye
Ben yurt disindan oynuyorum ve bende klavyede Z tusunda Y var. Yani her oyuna girdigimde Z yi Y ye cevirmem lazim ve kayit ediyorum....Relog attigimda yine ayar degistirmem lazim.

Üstelik Makro Chat bölümünde bi kac kelimeler kayit ettim ( s.a falan gibi)....bunlarda her oyuna girdigimde malesef siliniyor kayit edilmiyor..
Lütfen bunuda düzenleyin hazir bakimda suan :)
Klavyedeki tuş olayları malesef can sıkıcı seni anlayabiliyorum fakat chat makro sisteminde oyun başından beri kullanıyorum, kayıt ettiğim herşey sürekli orda kalıyo. Sanırım senin ayarlarında bir sıkıntı var. Tekrar gözden geçirmeni tavsiye edebilirim. İyi oyunlar :)

HiTMUNDO

Üye
Ne yapip gözden geciriyim ? herseyi denedim kayit olmuyor

OBRE

Üye
Bende oyunun müziğini kapatmak için her girişimde hatta kanal dahi değişsem müziği tekrar kapatmam gerekiyor bu beni çok rahatsız ediyor kesinlikle konuya katılıyorum..

Lady

Üye
Benim z tuşum e de kayıtlı. Hiçbir zaman sıfırlanmadı. Acaba sizin y tuşunda başka bir ayar olmasın? Bazen bir harfi iki ayar için kullanınca sıfırlanıyor olabilir.

Meapr

Moderator
evet bende aynı sorunu yaşıyorum her girdiğimde skil bardan tut diğer görsellere kadar eski yerine geliyor anlamadım gitti ışınlanınca bile aynısı oluyor sıfırlanıyor ekranda herşey
Merhaba Serkan,
Windows güvenlik duvarına oyunu ekleyelim.
► Windows+R arama kısmına 'Appdata' yazın. Appdata > Local > Rise Online > Saved dosyasını silelim.
Rise Launcher'a sağ tıklayıp 'dosya konumunu aç' seçeneğine tıkladıktan sonra, Oyun klasörü içerisinde bulunan XML uzantılı dosyaları silip, Rise Launcher (oyun başlatıcı) üzerinden Dosya kontrol yaptıktan sonra tekrar deneyebilir misin?
Konu eski olduğu için kilitlenmiştir.
Keyifli oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt