Her şey anında geliyor fakat craft bir öyle bir böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DraeThyN

Üye
Craft aylardır kapalı!!! Bakın aylardır diyorum günlerdir yada haftalardır değil. Kızıyorum çünkü bayram öncesi dediğiniz craft bugün kü açıklamalarınıza bakılırsa bayramdan çoooook sonra geleceğini gösteriyor. Bu soru cevap etkinliğinin amacı neydi? Ben söyleyeyim craft açılmayacak ama süreç bu aşamada demek için yapıldı diye düşünüyorum. Veeee bir diğer nokta o kadar craft o kadar meslek varken paylaşılan infografiklerde herbalism,cooking,black smith ve carpentry vardı sadece… Nerde diğer mesleklerin rehberi!!! Hazır olmadığına o kadar eminim ki… Konuştuğum tartıştığım kaç tane crafter varsa çoğunun soğuduğunu diğer kalanların ise bıkma seviyesine geldiğinin farkına varın lütfen. İnsanların önüne bir soru cevap, iki infografik bilgilendirme ile bu bekletmenin getirdiği bıkkınlığı alamazsınız.
Neden hep craft için soru cevap var diye sitem eden arkadaşlara şunu söyleyeyim yapılamayan ve oyuncuya sunulamayan şeyi soru cevabı yapılıyor sürekli. Diğer şeyler zaten rayında devam ediyor. MaşaAllah her güncellemede yeni bir market mağaza ürünü var. Market Çalışmalara tam gaz devam. Sevgili Aarvadlılar!!!

Mentalist7

Üye
yayın crafterların gazını alma yayınıydı malesef. yayından anladığım süreç uzayacak, belli ki yetişmeyecek. ben artık craft konusunda ümitlerimi yitirmeye başladım çünkü yayında arkeoloji gelecek falan dendi ee tamam gelecek de arkeolojinin içinden anahtar gelecek mesela o daha sonra şuralarda buralarda kullanlabilir dendi ve ucu açık bırakıldı.anladığım kadarıyla craft sistemi hiç ama hiç oturmamış. keşke hiç çıkarmasalardı craftı. inşallah yeni server açılınca %100 olarak bitmiş,oturmuş şekilde olur da oynarız.

mrares

Üye
Evet, 3 aydır craft kapalı ve sürekli olarak gathering ve fishing üzerinde oynamalar yapıldı. @DraeThyN hocam ben durumların bu hale geleceğini net bir şekilde craft kapatıldığı gün konu açarak belirttim hatta craft kapandıktan 1 gün sonra sinirim yüzünden forumdan 15 gün uzaklaştırma aldım. Evet sinirlenmekte haklıyız ancak şunu bilmeniz gerekiyor ki yatırımcıların oyunun erken çıkarılması için çok fazla developer'ları sıkıştırdığı ortada. Sence bir oyun geliştirici linç yemek için bir oyun bu haldeyken çıkarır mı? Çıkarmaz. Daha az linç yemek için 6 ay 1 yıl bekler öyle çıkarır. Bunun örnekleri her yerde. Cyberpunk faciasını biliyorsundur diye düşünüyorum. 3 aydır craftı bekliyoruz ki craft dünyası için bu 3 ay, 0'dan geliştirilme aşaması olarak göz önünde bulundurulduğunda bir hiç gibi bir şey grubun boyutu da buna etken tabii. Burhan Bey'in hazırladığı görsellerde gelecek olan sistemin şu saniye gelmesini ve aylarca hiç bırakmadan sürekli ben de vakit geçirmek istiyorum, ancak bu vakit geçirme sürecinde ağaçların madenlerin bitkilerin yarın altında ya da lambanın üzerinde spawn olmasını istemiyorum ya da topladığım şeyin bir anda değersiz bir şey haline dönüşmesini istemiyorum major outbreak'ler gibi. bkz: Craft'ın kapatılması. O nedenle 1 ay daha beklesek kimse ölmez, zaten piyasada bir çok oyun var life skill barındıran. Ha bunu para için yapıyorsan o zaman malum oyunda parayı kas, 1 ay sonra gel burada dene ne yapacaksan. Fakat 3 aylık craftın gelişim sürecinin ardından güzel bir şey gelmezse insanlar çok sinirlenecek ve hiç dönmeyecek şekilde bırakacaklar. Ekip de bence bunun farkında o nedenle uzatıyorlar testler tamamlansın, player'lar test gibi kullanılmasın diye. Ki bu test gibi kullanılmayı da bilen bilir zaten bunu da yaşadık, bunu yapmamak için uzatıyorlar. Ben bu konuda açıkçası anlayışlı olmayı tercih ediyorum. Teşekkürler.

DraeThyN

Üye
Evet, 3 aydır craft kapalı ve sürekli olarak gathering ve fishing üzerinde oynamalar yapıldı. @DraeThyN hocam ben durumların bu hale geleceğini net bir şekilde craft kapatıldığı gün konu açarak belirttim hatta craft kapandıktan 1 gün sonra sinirim yüzünden forumdan 15 gün uzaklaştırma aldım. Evet sinirlenmekte haklıyız ancak şunu bilmeniz gerekiyor ki yatırımcıların oyunun erken çıkarılması için çok fazla developer'ları sıkıştırdığı ortada. Sence bir oyun geliştirici linç yemek için bir oyun bu haldeyken çıkarır mı? Çıkarmaz. Daha az linç yemek için 6 ay 1 yıl bekler öyle çıkarır. Bunun örnekleri her yerde. Cyberpunk faciasını biliyorsundur diye düşünüyorum. 3 aydır craftı bekliyoruz ki craft dünyası için bu 3 ay, 0'dan geliştirilme aşaması olarak göz önünde bulundurulduğunda bir hiç gibi bir şey grubun boyutu da buna etken tabii. Burhan Bey'in hazırladığı görsellerde gelecek olan sistemin şu saniye gelmesini ve aylarca hiç bırakmadan sürekli ben de vakit geçirmek istiyorum, ancak bu vakit geçirme sürecinde ağaçların madenlerin bitkilerin yarın altında ya da lambanın üzerinde spawn olmasını istemiyorum ya da topladığım şeyin bir anda değersiz bir şey haline dönüşmesini istemiyorum major outbreak'ler gibi. bkz: Craft'ın kapatılması. O nedenle 1 ay daha beklesek kimse ölmez, zaten piyasada bir çok oyun var life skill barındıran. Ha bunu para için yapıyorsan o zaman malum oyunda parayı kas, 1 ay sonra gel burada dene ne yapacaksan. Fakat 3 aylık craftın gelişim sürecinin ardından güzel bir şey gelmezse insanlar çok sinirlenecek ve hiç dönmeyecek şekilde bırakacaklar. Ekip de bence bunun farkında o nedenle uzatıyorlar testler tamamlansın, player'lar test gibi kullanılmasın diye. Ki bu test gibi kullanılmayı da bilen bilir zaten bunu da yaşadık, bunu yapmamak için uzatıyorlar. Ben bu konuda açıkçası anlayışlı olmayı tercih ediyorum. Teşekkürler.
Twitch yayınlarında craftı %90ı bitti ufak testleri kaldı sadece demeleri sonra bayram öncesi gelecek denmesi gibi gibi söylemler beni rahatsız ediyor çünkü şu söylemlere bakarak bana güven vermiyorlar. Bu sadece craft içinde değil bu arada. ( örneğin oto atak gelmeyecek kesinlikle denilip getirileceğinin söylenmesi gibi daha nice örnekler var ). Yöneticilerin kurdukları cümleler ile bizim kurduğumuz cümleler farklı onlar cümle söylerken bizden 5-6 kat daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum.

HeaveN

Üye
Sağlık olsun gelir craf ama acele gelen craf işe yaramaz beklemek lazım

mrares

Üye
Twitch yayınlarında craftı %90ı bitti ufak testleri kaldı sadece demeleri sonra bayram öncesi gelecek denmesi gibi gibi söylemler beni rahatsız ediyor çünkü şu söylemlere bakarak bana güven vermiyorlar. Bu sadece craft içinde değil bu arada. ( örneğin oto atak gelmeyecek kesinlikle denilip getirileceğinin söylenmesi gibi daha nice örnekler var ). Yöneticilerin kurdukları cümleler ile bizim kurduğumuz cümleler farklı onlar cümle söylerken bizden 5-6 kat daha fazla dikkat etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum.
Sözlerine dikkat etmeliler o ayrı bir şey, bir de net cevap verebilseler güzel olacak.

Vioneeraa

Üye
Aglamaya devam etcen mi kanka cidden? Cunku craft kapatilali en fazla belki 35 40 gun olmustur yama notlarina ve tarihlerine bakabilirsin.
Tek derdiniz surekli oyunu kotulemek surekli craft craft diye aglamak
Az sabir oglum ya nasil insanlarsiniz anlamiyorum ki.
Madem bu kadar canini sikiyor oyun birak oynama ozaman.
Cunku sende ki bu zihniyet oyundan maddi bi gelir kazanma çabasi oluyor.
Az daha yavas agla yada pecete satin al
Bim de daha ucuzdu tavsiyem olsun.

Benbu

Üye
Aglamaya devam etcen mi kanka cidden? Cunku craft kapatilali en fazla belki 35 40 gun olmustur yama notlarina ve tarihlerine bakabilirsin.
Crafta oyundan para kazanma mantıgıyla bakılabileceği gibi oyuna para yatırmadan itemini yapma mantıgıylada bakılması gerekiyor. İllegal oldugu halde gb alıp 3 aylık oyunda 70 80 100 gb lik char dizen adamlarla dolu olan death valleyde farm yapıp item dizmesini mi bekliyorsun ?
Ben mageyim cz ye farma giriyorum asasın biri bekliyor slotta gelsin biriside keseyim diye 2 atıyor zaten
Ben bp priestim asasın birisi bekliyor zaten slotta gelsin de keseyim diye 2 atıyor zaten
Ben warriorum farm atamıyorum zaten
Ben int priestim farm atamıyorum zaten
Ben okçuyum 1 tane 61 bp gelir 65 okcudan zorlanmadan slotu alır
Ben asasım farm atamıyorum zaten
Şuan server 3 ayda 70 80 100 gb nasıl kastıgı belirsiz charlarla dolu 3 ayda 100 gb lik farm yapamazsınız çatır çatır gb alım satım yasak denildigi galde gözlerinin önlerinde gb alınııp charlar dizilip sonra bu charlarla millete 2 atıp 2 atmalarının sebebi de hem 65 lvl ezik charlar hemde karsı koyabilecek seviyede güc yok
İSTESEKTE KARSI KOYAMIYORUZ
daha birde tüm bunlara rağmen bari craft yapayım ordan item satar para yapar karakterimi güclendiririm yada kendime item basarım diyen insanlara 2 aydır craft kapalı diye isyan edince git oynama o zaman , ne ağladınız gibi cümleler tabikide kuracaksınız cünkü leş gibi para yatıranlar baskalarıda para yatırmadan karakter gücü olarak onlara yaklasılmasını istemiyorlar bu kadar basit

Son düzenleme:

AzametAbi

Üye
Craft oyundaki ticareti çok güzel şekilde hareketlendirecek, bir çok kişi slotlarda farm atmak yerine craft ile uğraşacak oyun daha güzel olacak ama tam olarak gelmesi yarım yamalak gelmesinden iyidir az daha sabır

ReginaMeister

Üye
Crafta oyundan para kazanma mantıgıyla bakılabileceği gibi oyuna para yatırmadan itemini yapma mantıgıylada bakılması gerekiyor. İllegal oldugu halde gb alıp 3 aylık oyunda 70 80 100 gb lik char dizen adamlarla dolu olan death valleyde farm yapıp item dizmesini mi bekliyorsun ?
Ben mageyim cz ye farma giriyorum asasın biri bekliyor slotta gelsin biriside keseyim diye 2 atıyor zaten
Ben bp priestim asasın birisi bekliyor zaten slotta gelsin de keseyim diye 2 atıyor zaten
Şuan server 3 ayda 70 80 100 gb nasıl kastıgı belirsiz charlarla dolu 3 ayda 100 gb lik farm yapamazsınız çatır çatır gb alım satım yasak denildigi galde gözlerinin önlerinde gb alınııp charlar dizilip sonra bu charlarla millete 2 atıp 2 atmalarının sebebi de hem 65 lvl ezik charlar hemde karsı koyabilecek seviyede güc yok
daha birde tüm bunlara rağmen bari craft yapayım ordan item satar para yapar karakterimi güclendiririm yada kendime item basarım diyen insanlara 2 aydır craft kapalı diye isyan edince git oynama o zaman , ne ağladınız gibi cümleler tabikide kuracaksınız cünkü leş gibi para yatıranlar baskalarıda para yatırmadan karakter gücü olarak onlara yaklasılmasını istemiyorlar bu kadar basit
Çiçek gibi yorum çiçek. Craft açılsa da yanaşamayacaksın o adamlara. Yanaşırsan kimse para vermez oyuna. O zaman da kimse oynamaz. Albenisi yok.

Tanerrr

Üye
En basindan beri diyorm craft seneye gelirse dua edin. Crafti acsalar bile yine eksiklik olacak yine kapatacaklar umutlanmayin

Witch_King

Üye
Arkadaş gereken her şeyi söylemiş bravo aklın yolu bir. Ayrıca asasların 2 atması konusuna gelince fazla iyi niyetli kalmışsın. Haklarını yeme bazen tek atıyorlar :)

DendroctonuS

Üye
Craft bu oyunun en büyük dinamiği olacak tüm dertlerinizin her anlamda çözümü olacak ama herkesin yarası var sürekli forum sayfası ağlama zırlama kötüleme yeri olmuş çok biliyorsanız kendiniz yapsaydınız beyler.. Adamlar kaç tane ihtimali düşünerek ince ince yapıyor siz ne anlarsınız ki. Anlasanız susarsınız zaten ya da kendiniz yaparsınız. Beklemeye tahammülün yoksa niye oynuyorsun bu oyunu. Kalk git tutan yok yeterki sus kötüleme artık

Bstrafe

Üye
"Türkiyenin ilk ve tek Unreal Engine 4 oyun motoru ile yazılan Rise ONline her zaman yeniliklere ve hatalara açıktır ve süreli geliştirilme aşamasındadır."

Bstrafe

Üye
madem öyle sen kötü yorum yapanları okuma tavsiyene sen uy insanlara verilen tahahütler yerine getirilmedi zaman insanların bunu eleştirmesi seni rahatız ediyosa tavsiyene kendin uy ve okuma kalk git forumdan
Türkiyenin ilk ve tek UnrealEngine oyun motoru kullanan oyununda yanlış olmaz, hatalardan ders çıkarılır.

DraeThyN

Üye
Ben craft sistemi diye eleştiriyorum ki eleştirilerimin temel odağında verilen sözlerin ve söylenenlerin olmaması var. Adam bana kalk git ağlama diyor. Hagardda 1 gün moblar çıkmadı diye millet neler yazdı. Ben ise 2 aydır craft yok diyorum. Oyun başından beri farm atan mob kesen adam için sıkıntı yok çünkü açık ama benim oyundaki gelişimim craft ile olacaktı ve kapalı. Bu beni ağlayan biri yapmaz ama seni düşünemeyen mantıksız biri yapabilir ki diğer yorum yapan arkadaşlar sana gerekeni söylemiş zaten :)

DraeThyN

Üye
boşver kardeşim anlatma. Dediğim gibi 1 gün oyunda moblar olmasa forumu delip geçecek adamlar 2 aydır craftın olmayışına ne ağladınız diyor hahah :) Ayrıca eminim ki bu crafta taş atan kişiler craft yapanlara özeniyor ama artık geç kaldığını düşündüğü için taş atmaya çalışıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt