DraeThyN
Üye

Craft aylardır kapalı!!! Bakın aylardır diyorum günlerdir yada haftalardır değil. Kızıyorum çünkü bayram öncesi dediğiniz craft bugün kü açıklamalarınıza bakılırsa bayramdan çoooook sonra geleceğini gösteriyor. Bu soru cevap etkinliğinin amacı neydi? Ben söyleyeyim craft açılmayacak ama süreç bu aşamada demek için yapıldı diye düşünüyorum. Veeee bir diğer nokta o kadar craft o kadar meslek varken paylaşılan infografiklerde herbalism,cooking,black smith ve carpentry vardı sadece… Nerde diğer mesleklerin rehberi!!! Hazır olmadığına o kadar eminim ki… Konuştuğum tartıştığım kaç tane crafter varsa çoğunun soğuduğunu diğer kalanların ise bıkma seviyesine geldiğinin farkına varın lütfen. İnsanların önüne bir soru cevap, iki infografik bilgilendirme ile bu bekletmenin getirdiği bıkkınlığı alamazsınız.
Neden hep craft için soru cevap var diye sitem eden arkadaşlara şunu söyleyeyim yapılamayan ve oyuncuya sunulamayan şeyi soru cevabı yapılıyor sürekli. Diğer şeyler zaten rayında devam ediyor. MaşaAllah her güncellemede yeni bir market mağaza ürünü var. Market Çalışmalara tam gaz devam. Sevgili Aarvadlılar!!!
Neden hep craft için soru cevap var diye sitem eden arkadaşlara şunu söyleyeyim yapılamayan ve oyuncuya sunulamayan şeyi soru cevabı yapılıyor sürekli. Diğer şeyler zaten rayında devam ediyor. MaşaAllah her güncellemede yeni bir market mağaza ürünü var. Market Çalışmalara tam gaz devam. Sevgili Aarvadlılar!!!