Her şey anında geliyor fakat craft bir öyle bir böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hedvein

Üye
Tarih verme konusunda evet belki haklı olabilirsiniz, oyuncu baskısı ile tarih verilmesi biraz can sıkıcı olabilir ama craft oyuna büyük bir etki sağlayacağı için - özellikle ekonomik yönden - biraz ince elemek lazım, belki bitirdik dedikleri anda test ettiklerine büyük bir açıkla karşılaştılar ve önlem almak istiyorlar.
Yani emin olun ki geciktirmek istememişlerdir bence.

feya

Üye
Craft asla açılmayacak,bunu yazın bi kenara.Siz beklemeye bıktınız,ama onlar yalan atmaya bıkmadılar

Vioneeraa

Üye
Eü eü diye aglamanin bi mantigi yok arkadaslar gelirse gelir gelmezse gelmez sende craft gelince oyuna gelmek istersen gelirsin oynarsin yada oyuna ara verirsin yapacam bisey bulamiyorum diye aglak aglak eü eü forumda binleerce konu acmazsin

Dvorah

Üye
Oyun oyuncusunu adeta kanser ediyor. Ben bir süredir girmiyorum zaten.

Her gelen yamada oyun iyice sapıtıyor.

2010 mmorpg oyunu grafiklerini sahip Rise Online ile Nextgen AAA grafiklere sahip olan BF V in kaynak kullanımlarına bak sinir krizi geçirtir.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    15.4 KB · Görüntüleme: 38
  • bf.PNG
    bf.PNG
    12.1 KB · Görüntüleme: 36

mecbur

Üye
hükumet gibi bi öyle bi böyle demeyin yeter. önümüzdeki yamada aktif olcak dendi. 10 gün içinde dendi. bayramdan önce dendi. çocuk gibi kandırmayın. ister açın ister kapatın oyun sizin. yalan söylemeyin devletin başındakiler gibi. iyi bayramlar.

DraeThyN

Üye
Eü eü diye aglamanin bi mantigi yok arkadaslar gelirse gelir gelmezse gelmez sende craft gelince oyuna gelmek istersen gelirsin oynarsin yada oyuna ara verirsin yapacam bisey bulamiyorum diye aglak aglak eü eü forumda binleerce konu acmazsin
Mizacına bakarak seninle konu uzatmak istemiyorum. Ama bilmen lazım ki eğer konu seni ilgilendirmiyorsa hiç okumazsın cevap vermezsin :)

Bigjest

Üye
Merhaba
Rise Online World ekibi tarafından kimseye net bir tarih, zaman verilmedi. Oyuncular yayın esnasında ya da forum'da aktif olarak craft hakkında bilgi istiyor. Bu bilgi varsayımlar üzerine oyuncular ile paylaşılıyor. "Bayramdan önce aktif olması planlar dahilinde, bayramdan önce craft oyuna entegre edilebilir." Ne yazık ki oyuncular bu varsayımları ya da tahmini değerlendirmeleri "Craft bayramdan önce gelecekmiş arkadaşlar." şeklinde algılıyor. Craft hakkında %80 tamamlandı, %90 tamamlandı, oyuna entegrasyon'u ve testleri yapılıyor şeklinde aktif olarak oyunculara bilgi aktarımı sağlandı. Bu bilgi paylaşımı sağlanmadığı takdirde oyuncular "Rise Online World ekibi iletişimde rezalet bir yol izliyor, bizleri bilgilendirmiyor" şeklinde geri bildirim aktaranda oyuncular. Yönetimin kaç parçaya bölüneceğine, ne kadar oyuncuyu dinleyeceğine ben bile şaşırdım artık.
Hepsinden öte Burhan Bey gibi değerli bir insan 3 saat sizlere vaktini ayırıyor, 3 saat boyunca oyuncuları dinleyip sorularını cevaplıyor.
"Crafterların gazını alma, oyalama yayınıydı."
Bu süreçte kimsenin oyuncuyu oyalamak ya da gazını almak gibi bir amacı yok. Hele ki Burhan Bey Craft oyuncularını düşünerek 3 saat boyunca emek verip, oyuncuları birer birer dinlerken kimsenin ona saygısızlık yapmasına da müsaade edemeyiz.
Her oyuncu gibi yöneticilerde oyunun en hızlı şekilde gelişmesini, büyümesini ister. Önünüze bozuk, hatalı, ufacık bir açık ile birlikte bir anda 40 seviyeye erişen oyuncular mı görmek istersiniz? Yoksa herkesin düzenli, adil bir şekilde mesleğini kasabildiği bir sistem mi görmek istersiniz?
Oyun içerisindeki market içeriklerini hazırlayan ekip ile craft bölümünü hazırlayan ekip farklı. Bir mmorpg oyunu yaparken "iş paylaşımı" yapılır arkadaşlar.
"Markete şıkır şıkır ürünler geliyor ama yaa." demeden önce bir Mmorpg oyunu nasıl yapılır? Level design/Rigging-animation/Costume Design/UI-UX designer ve sayamadığım daha nice görevlerin bir ekip içerisinde dağıldığını, market eşyalarınında bu dağılama göre yapıldığını öğrenirseniz ayrımı yapabilirsiniz.
Sizin karşılaştırdığınız şey Markete eklenen bir dans figürü ise bir dans figürü ile "Koca bir Craft" sistemini bir tutuyorsanız bakış açınızı değiştirin.
Burhan Bey o rehberi, o toplantıyı insanlar craft hakkında bilgi edinsin, yeni craft sistemindeki bilgilerden haberleri olsun diye yaptı. Bir zamanlar nasıl "Destek Ekibi Lideri" olarak gönüllü olarak destek verdiyse bugün yine oyuncular craft konusunda tecrübe edinsin diye destek veriyor.
Bazı şeyler gönülden olur arkadaşlar.
Son sözüm olarak umarım Burhan Bey gibi topluluğa bu kadar ilgili olan, oyuncu dostu birisini kaybetmezsiniz, kaybetmeyiz.
Bu konu tekrar yoruma açılmayacak şekilde kapanmıştır, craft konusunda algı oluşturacak ya da kitleyi yanlış yönlendirecek bütün konularda forumdan silinecektir.
Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt