her şey iyi hoş devam ediyor ama

KOROW

Üye
Simdi bütün cileye acısıyla tatlısıyla katlanıyoruz ama 5 6 ay sonra her sey rayına oturdugunda yeni sw gelirse kendimi cok kötü hissedecekmisim gibi siz bu konuda ne dusunuyorsunuz

Aziz

Üye
Simdi bütün cileye acısıyla tatlısıyla katlanıyoruz ama 5 6 ay sonra her sey rayına oturdugunda yeni sw gelirse kendimi cok kötü hissedecekmisim gibi siz bu konuda ne dusunuyorsunuz

Çok büyük sorunlar olmadıkça ben yeni server beklemiyorum.

Zewix

Üye
Oyun globale açıldığında bence mutlaka gelecektir.Oyunun globale açılması demekte oyunun hazır olduğu anlamına gelir ki oyun asıl o zaman başlar.Bence herkes eğlenmeye baksın.Malum oyunda da bu konular çok konuşulurdu.Ha yeni server geldi ha gelecek itemlerin değerleri düşecek derken oyunu oynayamazdı insanlar :) Bence iyi vakit geçirin gerisi boş.Zamanı gelince geçersin yeni servere ne olacak sanki :)

khajm1

Üye
en az 1 yıl yeni sunucu beklemiyorum şahsi fikrim olarak. oyun hareketliliği güzel şu an piyasa canlı ve giderilmesi gereken hata çok değil çooooook fazla. kendi kemik kitlesine böyle bir kazık atmaz tüm sorunlar giderilip oyunun tam takır hazır olması epey zaman alacak gibi duruyor zaten gelen güncellemelere bakılırsa ki event eklemeleri ve seviye yükseltmeleri kademelerini düşünürsek 1 yılın altında sunucu açılması imkansız gibi görünüyor şimdilik

TheUprising

Üye
Oyun yapımcıları , oyun erken erişim süreceini doldurduğunda yeni bir sunucu açabileceklerini söylemişlerdi haberin olsunda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt