Herbelizim Bitkileri Nerede?

Kozolak

Üye
@Justice Merhaba BURHAN Bey
Ben oyunda meslek içeriğinde vakit geçirmeyi seven bir oyuncunuzum, Oyunun ilk zamanlarında mesleklerin toplayıcılık kısmında vakit geçirtiğimden toplayıcılık tarafımda çok yüksek olmasa da yüksek seviyelerde, BURHAN bey mesleklerle ilgili discord üzerinde yaptığınız en son toplantıda meslek meteryallerinin az olması konusunda yaptığınız açıklamada hakkaniyet açısından seviyeleri düşük oyuncularla ileri seviyedeki oyuncuların aralarındaki fark dahada fazla açılmasın diye belirli bir süre bu şekilde devam edeceğini bildirmiştiniz.
Ben herbelizim mesleğinde ilerleyen bir oyuncunuzum ve bu meslek sınıfı her ama her oyuncuya aynı anda sunuldu.Yani hakkaniyet içeren hiç bir durum olmamasına rağmen mesleğimi ilerletebileceğim 30 seviye üstü bitkilerden Narungardda sadece 2 adet bulunmakta. ve Narungard tek kanala sahip.
Oysaki mesleklerde ileri düzeyde olan oyuncular haggarda minumum 3 kanalda toplama yapmakta oyundaki en değerli meteryallerden olan Silver Ve Gold meteryalleri bile hem kindomlarda hem de hagard ve haddar da toplanabiliyorken oyundaki en çok tüketilen eşyaların pot sınıfı olduğu halde neden sadece narungarda 2 adet toplanılabiliyor? Neden kindomlarda ve hagardda dropları bulunmuyor?
Tekrar hatırlatmak istiyorum Herbelizim ve Alchemy meslekleri bütün oyunculara aynı anda sunuldu, Ardından 75 seviye getirildi kimi oyuncularınız seviyesini artırmaya başladı benim gibi oyuncularınızda mesleklere yöneldi. 75 seviyeye ilerlemek için kimi oyuncularınız ROW asistanla yada elle oynarken önlerinde hiç bir engel bulunmazken ben ve benim gibi meslek tarafında mesleğinin seviyesini artırmak isteyen oyuncularınızın önünde hep engeller bulunmakta bunu mantığım anlamıyor. Olaylar bu şekilde gelişirken mesleğimi ilerletemememdeki maduriyetim karşılanıcakmı? 3 günde Narungardda topladığım meteryal sayısı 8 adet Vervain, 100 adet Valerian. ve artık Vervain kesinlikle göremiyorum. Saygılarımla iyi forumlar dilerim.

kimyasal

Üye
Sanırım yönetim burada üst seviye potların rekabette aşırı üstünlük sağladığını düşünerekten piyasada çoğalmasını ve bundan kaynaklı (vs lerde üstünlük gibi) isyanların çıkmaması için bu yolu izlemiş olabilir.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Mesleklerde genel bir inceleme ve düzenleme yakında yapılacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt