Öneri herkes bi̇r baksin lütfen! herkesi̇n i̇şi̇ne yarayacak bi̇r konu

ozcancengiz

Üye
Sevgili yöneticiler malumunuz ülkemizdeki zorlu ekonomik şartlar sebebiyle herkesin iyi bir bilgisayara sahip olması mümkün değil. Benim ve bir çok kişinin çok mutlu olacağı hatta sizin %70-80 civarında kitlenizi büyütebileceğinize inandığım bir durum.
Gelin hiç birbirimizi üzmeden bu güzel oyunu Gefoce NOW platformunada koyalım, herkes oynayabilsin ve herkes erişebilsin oyuna!
Nacizane tavsiyemdir, eğer böyle bir şey olursa hem tahminimin tutacağına hemde bizi çok mutlu edeceğinize emin olabilirsiniz.

Aziz

Üye
Daha önce soru cevap olmuştu. Bu soruyu ben sormuştum Burhan Bey'e. Offical olduğu zaman GeForce Now ile bir anlaşma olabileceğini söylemişti. Sanırım o tarafta belirli bir şartlar vardır. Oyunun resmi olarak açılması vb. Şu an böyle bir şey olacağını sanmıyorum ama officalda görebileceğimizi düşünüyorum.

CaptainQuantum

Üye
ya kardeşim :D asgari ücret 4825 tl benim pc gtx 1660 super 8 gb rem i5 işlemci 9600k baktım parcalarına ortalam olarak 15k lık pc yani oda 3.5 ay calışırsın alırsın 3.5 ay uzun bir süre deil bence konun gereksiz.

ozcancengiz

Üye
ya kardeşim :D asgari ücret 4825 tl benim pc gtx 1660 super 8 gb rem i5 işlemci 9600k baktım parcalarına ortalam olarak 15k lık pc yani oda 3.5 ay calışırsın alırsın 3.5 ay uzun bir süre deil bence konun gereksiz.
Sen gerçekten şaşırmışsın :) 3.5 ay uzun bir süre değil diyorsun ama yemeden içmeden anca bahsettiğin pcyi alabiliyorsun. Borcumuz var, ev geçindiriyoruz… bunları hiç hesaba katmıyorsun di mi? Ayrıca öğrencisi olan var vs. Kimisi sadece pcsini iş için, film dizi vs izlemek için kullanıyor bu kişilerinde faydasına olur. Herkesi kendimizle bir tutmamak lazım, yanlış bakış açısıyla bakıyorsun hayata:)

BelaOkuyan

Üye
burda yapılacak tek şey amd apularına optimize etmek ve fsr teknolojisinden yararlanmak.

MadBeasT

Üye
Geforce Now için asıl iyi bir internete ihtiyaç var, o da ülkemizde iyi bir pc kadar ulaşılmaz durumda ne yazık ki

wolfphenom

Üye
nvidia da bunu kabul edecek mmorpgden bahsediyoruz oyundan hic cikmican demek serverler icin buyuk yuk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt