Herkes Için Aynı Ping Şart Ve Gerekli

karanlik07

Üye
Sayın yetkililer kendi adıma konuşmak istiyorum ve bundan müzdarip 1000 lerce kişi vardır eminim ..bu oyunu oynayan herkes İstanbul’da yaşamıyor ben Muğla’da yaşıyorum 100 K lık yatırım yaptım umrumda değil parasında da değilim hiçde pişman değilim on numara karekterim var kısa keseyim geceleri uyurken row açıp 3/5 sc parası çıksın pot biriktirsin diye slota koyuyoruz adamlar görev bowlarıyla kutu alıyor sebep nemi onların İstanbul da olması benim pingim 25/ adamlarda ping 1 .. buna bi çözüm bulsanızda bizde afk farm atabilsek güzel olmazmı ? Haktan adaletten bahseden yönetim duyum sesimizi

DenizBerat

Üye
Böyle birşeyin olmasının mümkün olmadığını üzülerek bildirmek isterim hocam. Yani istediğiniz şey belki 50 sene sonra mümkün olabilir. Ama şu anda imkansız. Değil yönetim kralı gelse böyle birşeyi yapamaz. Yapacak bişi yok tek çareniz evinizi rise online in sunucularının olduğu binanin karşişina taşimak.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba Karanlık,

Söylediğiniz işlem maalesef %100 oranda uygulanabilir bir durum değil. Network ekibimiz iyileştirme çalışmalarını sürekli olarak yapmakta fakat bu sadece Rise Online World özelinde bir durum değil.

DenizBerat

Üye
Bilmediğimden soruyorum kardeşim fiber alt yapım olsada gene aynı problemi yaşarım dimi ? Sonuçta konum Muğla

yorumunuz için teşekkür ederim fiber alt yapıya geçsem sorun çözülürmü yoksa Muğla’da olduğum için server uzak muhabbetinden gene sorun yaşarmıyım ?
EVET yaşarsiniz. Altyapı 2.. sirada öncelik firmanın bulunduğu server lara yakınlık.

JohnPlane

Üye
Sayın yetkililer kendi adıma konuşmak istiyorum ve bundan müzdarip 1000 lerce kişi vardır eminim ..bu oyunu oynayan herkes İstanbul’da yaşamıyor ben Muğla’da yaşıyorum 100 K lık yatırım yaptım umrumda değil parasında da değilim hiçde pişman değilim on numara karekterim var kısa keseyim geceleri uyurken row açıp 3/5 sc parası çıksın pot biriktirsin diye slota koyuyoruz adamlar görev bowlarıyla kutu alıyor sebep nemi onların İstanbul da olması benim pingim 25/ adamlarda ping 1 .. buna bi çözüm bulsanızda bizde afk farm atabilsek güzel olmazmı ? Haktan adaletten bahseden yönetim duyum sesimizi
bu söylediğin inandırıcı değil o kadarlık ms farkıyla dahi olsa görev bowuyla kimse kutu alamaz 100klık çardan

ziebennbk

Üye
Dostum ping dediğin şey senin sunucuyla olan FİZİKSEL mesafendir (bağlantı problemleri haricinde. Her şeyin mükemmel olduğu senaryoda). Bunu FİZİKSEL yani gerçek konum olarak yaklaşmadığın sürece aşman mümkün değil. En basitinden eğer oynuyorsan, dota, lol, cs gibi oyunlarda verilen sunucu tercihleri arasındaki ping farkını görebilirsin. O tamamen senin fiziksel olarak uzak olmanla alakalı bir durum. Mesela LoL'de eu sunucusyla tr sunucusu arasında ping farkı olur. Dota'da eu west, eu east, america sunucuları arasında fark vardır. Gibi gibi. 21 yıllık mmorpg olan wow'u oynuyorum, 40-50 ping var.

C_y_b_o_r_g_44

Yeni Üye
Benim 100 Megabit internetim var 20 megabit hızında oyun oynayacam Veya RTX 5090 Kartım var 40 Fps oyun oynayacam...Yok öyle Dünya biz boşa mı para verdik bu parçalara 100 megabit İnternete...:rolleyes: :ROFLMAO:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt