Herkese iyi oyunlar

Nachden

Üye
Arkadaşlar oyun için hep olumlu eleştiri de bulundum ve hala da bulunmaya devam edeceğim. (Dört gözle beklediğim oyunu bırakmama rağmen)
İlk olarak kendi adıma kısıtlı vaktimi bilgisayara oturup saatlerce exp kasmaya ayırmaktan çok sıkıldım.
Expten sıkılıp biraz pk atalım dediğimde ise magelerin ve asasların orantısız gücü karşısında bir şey yapamayıp sıkılıp çıktım. Ve benim gibi olan düşünen büyük bir kitle olduğuna eminim.
Bilgisayarın başına eğlenmek için oturup sinir hastası olmaya hiç gerek yok.
Malum oyunun ticaretçilerinin buraya gelmelerini hiç istemiyordum ama ilk başta gelenler onlardı ve oyun daha başında ticarethaneye döndü.
Kimsenin bunun önüne geçemeyeceğinin farkında olduğum için hiç kendimi yormayacağım.

Umarım oyunda bir şeyler değişir(ki değişeceğine inanıyorum)
Dengelerin eşit olduğu, sorunların çözüldüğü ve artık bir şeylerin tam anlamıyla oturduğu bir Rise Online'da görüşmek üzere.
Herkese iyi oyunlar

Marceline

Üye
Yerinde tespitler ve hareket tebrikler bende aynısını yapıyorum bekleyip göreceğiz :)

Shan

Üye
Benimde oyunda değişmesini beklediğim , umud ettiğim durumlar var . Bazen kendi çapımda katkı sunmaya çalışıyorum bu değişimlere yardımcı olabilmek adına . Benzer şeyleri yaşıyoruz . Bende Death Valley'e gittiğimde ayakta kalamıyorum belki de benim beceriksizliğim bilmiyorum , başaramıyorum :) Bu aralar mesleklere odaklanmaya çalışıyorum . Oyundaki değişimlerin gerçekleşmesi için biz oyuncular olarak oyun yapımcılarına da yardımcı olmak , katkı sağlayabilmekte güzel olurdu diye düşünüyorum . Tabi bu bir tercih meselesi insanların sabrı ve vakti olmayabilir . Biz buralarda olmaya devam edicez dostum daha güzel bir oyunda görüşmek dileğiyle .

Nachden

Üye
Benimde oyunda değişmesini beklediğim , umud ettiğim durumlar var . Bazen kendi çapımda katkı sunmaya çalışıyorum bu değişimlere yardımcı olabilmek adına . Benzer şeyleri yaşıyoruz . Bende Death Valley'e gittiğimde ayakta kalamıyorum belki de benim beceriksizliğim bilmiyorum , başaramıyorum :) Bu aralar mesleklere odaklanmaya çalışıyorum . Oyundaki değişimlerin gerçekleşmesi için biz oyuncular olarak oyun yapımcılarına da yardımcı olmak , katkı sağlayabilmekte güzel olurdu diye düşünüyorum . Tabi bu bir tercih meselesi insanların sabrı ve vakti olmayabilir . Biz buralarda olmaya devam edicez dostum daha güzel bir oyunda görüşmek dileğiyle .
Sabrının ve değerinin karşılığını alırsın umarım. Ben kısa vadede beklentimi maalesef karşılayamadığım için bu düşüncedeyim. Her şey gönlünüzce olsun :)

111!111

Üye
Mesela nasıl bir orantısızlık var orasını kaçırdım ? 65 level okcuyum ortalama 400-450 civarında vuruyorum. Full SC'li en kötü adamın 4k canı var orantısızlık nerede? Expten sıkılıp PK'ya gitmişsin, yüksek ihtimalle üstün boş

JaxSui

J
Arkadaşların çoğu Mario oynadığını zannediyor. Mmo nun olayını anlamayanlar için de bu kadar yeter zaten.

Nachden

Üye
Mesela nasıl bir orantısızlık var orasını kaçırdım ? 65 level okcuyum ortalama 400-450 civarında vuruyorum. Full SC'li en kötü adamın 4k canı var orantısızlık nerede? Expten sıkılıp PK'ya gitmişsin, yüksek ihtimalle üstün boş
Hayır bozduğum priestte +8 paper set 2x 5 str 5 hp ve defli yüzük 2x yine aynı şekil unique takı +6 earth shake vardı. Char ortalamanın çok çok üzerindeydi. Ben mmo oynadığım zaman diğer insanlarla aramdaki makası açık tutarım. Buna rağmen görev itemli asas çok güçlü ise burada bir yanlış vardır. İtemsiz mage 600-800 damage atıyorsa burda bir saçmalık vardır. Chara inanmadıysan
linkinden uskoda sahip olduğum chara bakabilirsin :)
2003ten beri mmo oyuncusuyum ve hiçbir kabiliyet gerektirmeyen archer sınıfıyla hiç işim olmadı :)

Nachden

Üye
Arkadaşların çoğu Mario oynadığını zannediyor. Mmo nun olayını anlamayanlar için de bu kadar yeter zaten.
2003ten beri mmo oyuncusuyum bir önceki mesajım senin için de geçerli :) bu arada istediğin herhangi bir jobda seninle anlaşmalı vs atabilirim. Mesela 10bin lirasına atalım bir vs istersen jobu sen seç. Mario ile işimiz yok :)

caglayankursad

Üye
Biz ve bizim gibi oyuncular hiç bir zaman death valleyde ayakta kalamayız, kalabildiğimiz günler yıllar öncesinde kaldı. Ayakta kalabilenlerin kimler olduğunu herkes iyi biliyor ko dan farklı bir durum olduğunu sanmıyorum.

Pr0life

Üye
Ben burada olumlu bir eleştiri göremiyorum. Nerede bu olumlu eleştiri görebilen var mı?
Bu tarz oyunların en başında mage, asas ve bp priler damage açısından güçlü olur. Bunu 10 yıllır mmo oynadığını iddia eden herkes bilir. Bilmiyorum diyen ya 10 yıl konusunda yalan söylüyordur ya da karalamaya yönelik art niyet vardır. Magelerin etkisi ise diğer insanlar item yapmaya başladıkça gün geçtikçe azalır. 70 cap gelince meta değişir ve mageler tekrar üstünlük sağlar. Bp'lerin etkisi kendini geliştirdikçe azalmaz ama kırılganlığı da hiç bir zaman geçmez. Bir bp kolunda kalkan olmadığı her an kırılgandır ve ayakta zor durur. Bp oynamanın püf noktalarını anlatacak halim yok. Ne bp priestler var biçerdöver gibi gezen. Burada konuyu açan arkadaş asas ve mage damage üstünlüğünden bahsederken, elindeki itemlerle bu iki classın da içinden geçtiğini neden yazma gereği duymadığını biliyoruz. Kendisi bu iki classtan daha düşük damge atıyor sanki. Her neyse bırakman iyi olmuş. Kolsuz birisi olarak daha fazla dayanamazdın zaten. Bugün olmasa bile1 ay sonra veya level cap arttığında veya meta değiştiğinde yine bırakırdın.

Son düzenleme:

Porteur

Üye
Yapılmış olumlu eleştiriye bile körü körüne yorum yapan, oyunun sahipleri akrabasıymış gibi davranan, Türk halkının çoğunluğunu oluşturan koyun kitlenin bu oyunda olmamasını çok isterdim. Fakat her yerdeler.
Bu yorum, genel eleştirilerine yakışmamış..
Malesef MMO oyunların hiç birisi eskisi gibi, insanlar oyunu çarçabuk öğrenip profesyonelleşiyor.
Örneğin Süikastçi karakteri spike'ını atmak için malice yada tormenti bekliyor. Direk vurmuyor o özel skillini, buda muhtemelen iki-üç skill'de ölmenizi sağlıyor.
Peki yanında Db priestı olmayan assas size ne yapabilir ? Koca bir hiç..
Evire çevire döversiniz..

Ticarethane konusuna gelince, bu ''Acil item alınır...'' kelimesinden gerçekten nefret etmeye başladım. Bu tipler yüzünden yeni oyuncular ihtiyacı olan eşyayı alamıyor. Almak istediğinde ise antronomik rakamlar ödemek zorundalar. Oyun yönetimi bu konuda +8 ve +7 itemler için güzel bir kilitleme düşünmüş fakat yeterli değil. Umarım günler ilerledikçe ve eşya çoğaldıkça yaptıkları stok bi işe yaramayacak.

Son düzenleme:

Tengrikut

Üye
Dorion pazar'lar bölgesinde flood-acil gibi hareketler benide irite ediyor.

konu girişinde oyun-para kavramlarına atıfta bulunup final'de paraya bağlamak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt