Herkesin bıktığı, sıkıldığı şeyler hk.

turku6az

Üye
Yazacağım her şey hakkında defalarca konu açıldı, binlerce mesaj ve ticket atıldı ancak hala çözüm yok. Açılan konularda öneriler de var fikirler de var ama ya yönetim görmüyor ya da ciddiye alınmıyor. Aklıma gelen ilk başlıkları ve daha önce konularda yazdığım kendimce önerileri yazacağım.
1- RoW ve slot mafyaları...
2- CF, zindan gibi etkinliklerde afk ve çoklu karakterler...
3- Sınıflar arası denge (biri paşa çocuğu diğeri ...)
4- Oyunu gelir kapısı görenler, emek verenlere zehir edenler...
5- Mağaza fiyatları ve oyunun aşırı pahalı olması...

1- IP limiti
OTP zorunluluğu
Hesaplar için güçlü bir doğrulama sistemi (telefon numarası doğrulama hatta T.C. kimlik no bile olabilir)
Rutin slot kontrolleri
Mob-karakter lv kısıtlaması (mob 60 lv ise 65 lv karakter coin ya da item alamasın)
RoW kısıtlamaları (günlük row süresinde coin limiti, row aktifken drop almama, row aktifken belirli saatler aralığında drop alma vs.)

2- BV tarzında hasar ve iyileştirme limiti
Captcha sistemi

İlla ki hatalar olacak, sıkıntılar olacak ama yönetim olarak bu sorunlarla ilgilendiğinizi bize hissettirin lütfen. Her konuda her ticketta "ilettik" diye mesaj almak kimseyi tatmin etmiyor. Hiç söylemek istemiyorum ama daha önce oynadığımız oyundan farkı kalmıyor bu şekilde. Para harca, emek ver, vakit geçir ama senden fazla harcayanın isteklerini yerine getirip onlara yarayan sistemden devam et... Kaçıp geldiğimiz her şeyi burada da yaşıyoruz. :(

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Öncelikle tüm yorumlarınızın tek tek okunduğunu ve konunun ciddiyetle ele alındığını belirtmek isterim.
Kullanıcıların geri bildirimleri bizim için oldukça önemli ve değerlidir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt