Hesabım Soyuldu DİKKAT

Toban

Üye
Herkese merhaba. Dün gece hesabıma girilip bütün değerli itemlar ve biriktirdiğim goldlar çalınmış. İşin garip tarafı daha önce hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadım. Bilgisayarımda kayıtlı kripto hesaplarıma da erişilememiş. ID ve şifremi güvenilmez sitelere de yazmadım. Oyunda kullandığım ID ve şifremi sadece Cash ve GB satış sitelerinde kullanmıştım. Bu sitelerde girdiğiniz bilgilere dikkat edin. Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin. Durumu ROW ekibine ilettim. Logları inceleyip belki bir şeyler bulabilirler. Bir sonuç gelirse durumu buradan bildiririm. İyi forumlar.

adrenalin

Üye
Herkese merhaba. Dün gece hesabıma girilip bütün değerli itemlar ve biriktirdiğim goldlar çalınmış. İşin garip tarafı daha önce hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadım. Bilgisayarımda kayıtlı kripto hesaplarıma da erişilememiş. ID ve şifremi güvenilmez sitelere de yazmadım. Oyunda kullandığım ID ve şifremi sadece Cash ve GB satış sitelerinde kullanmıştım. Bu sitelerde girdiğiniz bilgilere dikkat edin. Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin. Durumu ROW ekibine ilettim. Logları inceleyip belki bir şeyler bulabilirler. Bir sonuç gelirse durumu buradan bildiririm. İyi forumlar.
geçmiş olsun virüs falan mı vardı acaba

Miman

Üye
Bence güncel bir antivirüs ike bilgisayarını tam tarama yaptır.Genellikle crackli programlarda uyarı alırsın.Büyük ihtimal de virüslüdür.indirdiğin yerde yazar, antivirüs ü devredışı bırakın.crackli oldu için uyarı verir falan diye.hiç riske girme.sil gitsin programları.sonra şifrelerini değiştir.2AD aktif et.Cash sitelerinin yapacağını sanmıyorum.Çünkü senin kullandıgın şifre tekrar şifreleniyor(site hacklenirse kullanıcıların şifreleri direkt ele geçirilmesin diye).basit şifre kullandıysan bir tıkla şifreni çözerler.

chenjun

Üye
Demek ki tedbiri elden bırakmamak lazımmış. 1 dakikalık 2FA onayında oyalansaymışsın bunlar başına gelmezdi. Çok geçmiş olsun

suistimal61

Üye
Her hangi uzaktan bağlantı yada sesli konusma vb video kayıt programları indirdin mi ? Misal indirme yaparken orjinal siteleri tercih ederken reklamlı olanlardan uzak durdun mu ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt