İstek Hesabım soyuldu nasıl destek alabilirim

rocco0

Üye
merhaba Sayın Yönetici
Dün gece hesabıma giriş yapılmış ve üzerimdeki paralar alınmış bunun hakkında yardımınız olabilir mi acaba kaç gündür uykusuz kaldım uğraştım ve hesabımdan paramı almışlar yardımınız olursa çok mutlu olurum.
Sizden ricam saat 00.30 gibi oyundan çıkış yapmıştım. O saatten sonra girilmiş tekrardan hesabıma giriş yapılmış benden habersiz bir şekilde giriş yapan ticaret ile mi vermiş parayı yoksa bir siteye gb satışı yapmak için pazardan para mı çekmiş eğer çektiyse çektiği kişinin pmsini öğrenirsem siteye başvuru hangi gb alım sitesi ise ona başvuru yapmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Gerçekten çok madur durumda kaldım pot parası bile bırakmamış charımda :(

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Resmi site üzerinden Destek bileti oluşturursanız tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Forum üzerinden hesap/karakter sorunları ile ilgili destek sağlayamıyoruz.

Destek bileti nasıl oluşturulur?

Bright Lord

Üye
Telefon ile hesabı doğrulama ve minimum SMS olarak kod gönderme zorunlu kılınmalı.

HeaveN

Üye
Geçmiş olsun bilgisayar vüris var haliba bu hesap nasıl çalıyolar pc kontrol ediniz yine aynı şey tekrarlanması için..

rocco0

Üye
bilgisayarımda binance hesabı açık banka hesaplarım açık onlara karşı bir işlem olmadı ama sadece rise hesabıma saldırı olmuş bu şaşırtıcı aslında

rocco0

Üye
Geçmiş olsun bilgisayar vüris var haliba bu hesap nasıl çalıyolar pc kontrol ediniz yine aynı şey tekrarlanması için..
bilgisayarımda binance hesabı açık banka hesaplarım açık onlara karşı bir işlem olmadı ama sadece rise hesabıma saldırı olmuş bu şaşırtıcı aslında

HeaveN

Üye
Banka hesap hemem saldırmazlar suç olduğu için riskdedir yine ama

rocco0

Üye
Banka hesap hemem saldırmazlar suç olduğu için riskdedir yine ama
çalınabilecek çok şey var steam cüzdan kodları var steamda paralar var onlara ellenmemiş sadece risede nakiti alıp çıkmış bankaya bile gitmemiş bankada itemler vardı ellememiş üzerine ellememiş

rocco0

Üye
Umarım destek ekibi bir çözüm bulur gerçekten sabah sabah 0 moral ile oturdum pcye :/

mokoko1055

Üye
şifreni bilen eş dost akraban parayı sitelere satmak için almış olmasın. hırsız cüzdanı vs de soyardı oyun hırsızı itemi de alırıdı. Çok ilginç. Şifren b.sayarda bir yerde yazılıysa b.sayarını kullananların listesini yap.

Zayk0

Üye
Geçen akıllı bir arkadaş buraya id pass ile üye olduğun bir site atmıştı oraya id pass filan yazdınız mı veya yazdıysanız oyun ile aynısınımı yazdınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt