Hesabımın Bilgileri Değiştirildi Yardım !

KenjiKawai

Yeni Üye
Merhabalar Hesabımı Kurtaramıyorum otp ve telefon numarasını değiştirmişler. Mail Adresimi Geri Kurtardım Fakat Rise Online Sitesinden Hesabıma Giriş Yapamiyorum Ve Telefonumdaki OTP Kodu çalışmıyor. Bununla İlgili Ne Yapabilirim ? Teşekkür Ederim.

JohnPlane

Üye
Merhabalar Hesabımı Kurtaramıyorum otp ve telefon numarasını değiştirmişler. Mail Adresimi Geri Kurtardım Fakat Rise Online Sitesinden Hesabıma Giriş Yapamiyorum Ve Telefonumdaki OTP Kodu çalışmıyor. Bununla İlgili Ne Yapabilirim ? Teşekkür Ederim.
normalde önermiyorum ama discord a gir yaşadığın olayı güzelce bir metin olarak hazırla ve ordaki yöneticilere gönder seni haklı bulurlarsa çözerler diye düşünüyorum.

KenjiKawai

Yeni Üye
Yeni bir hesap açıp desteğe gerekenleri yazdım onlar'da discordda bir yöneticiye yönlendirdiler gerekli açıklamayı yazıp nasıl bir yol izlemem gerektiğini sordum ama hala bir geri dönüş yok.

Reverentia

Yönetici
Game Master
Yönlendirilme yapıldı ise, Yönlendirildiğiniz kişi müsait olduğunda size dönüş yapacaktır.

Ara ara mesajlarınızı kontrol edebilirsiniz. Anlık olarak bir dönüş yapılamayabilir.

İyi forumlar.

KenjiKawai

Yeni Üye
Öğlen 15:30 civarı özelden dm attım kendisine Digital Adlı Yöneticiye Hala bir dönüş olmadı yarını bekleyeceğim umarım en kısa sürede dönüş sağlar :);

İyi forumlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt