Hiç Durduk Yere Ban Yedinizmi Buyrun İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurtorumoglu37

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 15 gündür hesabım günün 22 saati row da kalan 2 saatide görev yapıyorum dün öglen 2 gibi oyundan attıgını gördüm login ekranına düştü oyun tekrar login tusuna bastıgımda yasaklı hesap dedi şaşırdım, ticket actım tickette neden banladıgımı sordum küfür yok hiçbirşey yok kimseyle oyunda muhatap bile olmuyorum solo oynuyorum ticket üzerinden 5 kere iletisim kurmama ragmen bana discorddan Digital' e özel mesaj atmamı söylediler 24 saat oldu digitalde cevap vermedi hiçbirşekilde, Soruyorum gerçeken ben neden banlandım o kadar donate attım o kadar oyuna zaman ayırdım dedigim gibi küfür yok hiçbirşey yok neden banlandıgımı bile bilmiyorum muhatap bile bulamıyorum.

waffen07

Üye
Aynı şekilde bende pazar yaptığım karakter ile üzerinde GB var iken 1 ay sebepsiz yere banladim. Muhatap bulamıyorum karakterimde yüklü miktarda GB var delillerimi toplayip pazartesi gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacağım

Teoden22

Üye
Sayın oyun yetkilileri , forumu takip eden bilir. Kısa bi süre sonra silinmekle beraber , bununla kaçıncıdır bu tarzdan konular açılıyor.Belki haksız yere bir ban söz konusu değildir fakat bu adam bu kadar emin olmasa gidip savculığa suç duyurusunda bulunur mu ? Bu tür ban olayları duyulduğunda , diğer oyuncularda tedirgin oluyor haklı olarak. O kadar emek veriyorlar ve çevrelerinden birinin böyle birşey başına gelmesi , kafadan kaç oyuncuyu oyundan uzaklaştırır. Lütfen oyunun iyiliği için apaçık bir kanıt yoksa bu tür cezalar verilmesin. Heleki bundan önce açılan konularda denildiği gibi , bazılarının gm arkadaşım seni banlatacam tehditlerinden sonra ban yemesi oyuna büyük zara verir. O yüzden bence oyun yetkililerinin kesinlikle yayıncılarla olsun kral ile falan olsun herhangi bir arkadaşlık kurması doğru değil. Umarım bu arkadaşlarında mağduriyeti giderilir ve ortada bi mağduriyet yoksa da en azından bu arkadaşlara ban sebebi ile ilgili bir bilgi sağlanır.Saygılar...

onurtorumoglu37

Yeni Üye
@onurtorumoglu37, waff
Sayın oyun yetkilileri , forumu takip eden bilir. Kısa bi süre sonra silinmekle beraber , bununla kaçıncıdır bu tarzdan konular açılıyor.Belki haksız yere bir ban söz konusu değildir fakat bu adam bu kadar emin olmasa gidip savculığa suç duyurusunda bulunur mu ? Bu tür ban olayları duyulduğunda , diğer oyuncularda tedirgin oluyor haklı olarak. O kadar emek veriyorlar ve çevrelerinden birinin böyle birşey başına gelmesi , kafadan kaç oyuncuyu oyundan uzaklaştırır. Lütfen oyunun iyiliği için apaçık bir kanıt yoksa bu tür cezalar verilmesin. Heleki bundan önce açılan konularda denildiği gibi , bazılarının gm arkadaşım seni banlatacam tehditlerinden sonra ban yemesi oyuna büyük zara verir. O yüzden bence oyun yetkililerinin kesinlikle yayıncılarla olsun kral ile falan olsun herhangi bir arkadaşlık kurması doğru değil. Umarım bu arkadaşlarında mağduriyeti giderilir ve ortada bi mağduriyet yoksa da en azından bu arkadaşlara ban sebebi ile ilgili bir bilgi sağlanır.Saygılar...
Ben neden banlandigimi 2 gündür ogrenemedim hiçbir yetkiliden çok merak ediyorum gerçekten neden banlandim muhatap arıyorum kendime discordda muhatap bulamadım tickettede bulamadım şimdi ben kiminle iletişim kurucam bunun için normal bir oyuncuyum 3-5 k harcama yaptım oyuna Multi hesabım yok başka hiç hesabım yok banlanacak sebep bulamıyorum kendime

Nisshe

Üye
Merhaba eğer oyuna erişiminiz kısıtlandı ise oyun kuralları çerçevesinde oynamamışsınız demektir. Yaşadığın kısıtlama ile ilgili bilgi alabilmek için websitesi üzerinden destek bileti oluşturmanız gerekmektedir. Forum üzerinden bu tarz konularda destek sağlanamadığı için konu kilitlenmiştir.

Oyun Kuralları ve Ceza Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt