hiçbir etkinliğe giremiyorum

Sexlove

Üye
Aktif olarak 3 aydır oynuyorum lakin daha 1 kere bile ne Crystal eventine nede blood eventine girebildim her seferınde tıklamama ragmen kardeşımle beraber aynı evde oynuyoruz oda gıremıyor erkende tıklasak geçte tıklasak sorun neyden kaynaklı olabılır daha 1 kere bıle ıçerı gıremedım reste duzelecek dediniz suanda devam etmekte calısmalar dıyorsunzu ben neden yararlanamıyorum etkınlıklerden

Tengrikut

Üye
etkinlik zamanı wifi - arka plan uygulamalarını kapatıp sıralamaya girmeye çalış yükseltebiliyorsan interneti yükselt, internet altyapını kablolama-modem kontrol et, mücadele hızlı olan kazanıyor

KAYBERENN

Üye
Aktif olarak 3 aydır oynuyorum lakin daha 1 kere bile ne Crystal eventine nede blood eventine girebildim her seferınde tıklamama ragmen kardeşımle beraber aynı evde oynuyoruz oda gıremıyor erkende tıklasak geçte tıklasak sorun neyden kaynaklı olabılır daha 1 kere bıle ıçerı gıremedım reste duzelecek dediniz suanda devam etmekte calısmalar dıyorsunzu ben neden yararlanamıyorum etkınlıklerden
sonuç çok basit priest isen girmemen bir puan -2 puan ping sorunu yaşayanlardansan - puan 3 yeterince hala kapasite olmaması - puan 4 diğer etkinliklere girip tıkladıysan almasa bile karakter atmadıysan genel olarak sorun sende değil demek istiyorum kısaca

Pitou

Üye
Oda sayıları yetersiz sanırım. Bende giremiyorum çoğu zaman.

MetinPOLAT

Üye
knka sabah death valley 2 poison rockta iyi slot kapatmıştınız drop var mı :D

MaRaKeSH

Üye
priestsen özellikle çok zor hocam. oyunda 9999 tane priest olduğu için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt