Hilesini Bildirdigimiz Clanın Korunması Ve Konularının Silinmesi HK

Sizce Bu bahsi geçen clan üyeleri temiz mi

• Evet tabikide temiz 24 saat bowl dönmeleri gayet normal

Oy: 4 21.1%
  • Burayıda x oyuna cevirip bütün oyuncuları kacırıp ceplerini hile ile dolduruyorlar

Oy: 15 78.9%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eg0isTa

Üye
Hilesini Bildirdigimiz Clanın Korunması Ve Konularının Silinmesi

Biliyorsunuz ki "Sgfxxxxxxxx" Clanının youtube ve butun sosyal mecralarda dolanan bot hile videoları var Videoları diyorun cunku clan hem x oyunda hemde rise onlinede para basıyor yönetim bunlara hic ses cıkarmadıgı gibi ses cıkaran oyuncuların ümügünü sıkıp konularını kapatıyor . Bir admınde cıkıp bu arkadaşlar temiz sıkıntı yok demedi direk acılan bütün konular silindi. Gercekten yönetemiyorsunuz oyunu bilginiz olsun

Edit: Az once clan ismi ile acılan bir konunun kapatılması üzere bu konuyu actım ADİL ve TEMİZ bir oyun istiyoruz

DİPNOT: Kimseyi aşşagılayacak kücük düşürecek veya isim belirtecek bişey yapmadım MODERETÖRLERİN özellikle haberi olsun

Son düzenleme:

Porteur

Üye
Bir konunun defalarca açılması çok anlamsız bir durum.
Hemen her konuda aceleci davranıyorsunuz. Kullanılan yazılım basit makro değil banlayıp geçsinler.
Yazılım oyuna verileri nasıl gönderiyor. Oyunun koruyucu anti-hile yazılımlarını nasıl aşmış ?
Direk banlarsa bu sorunları nasıl çözecek ? Önce yazılımın nasıl olduğu kavranmalı,daha sonra adamlar banlanmalı.
Çok sığ düşünüyorsunuz.

Eg0isTa

Üye
Hemen her konuda aceleci davranıyorsunuz. Kullanılan yazılım basit makro değil banlayıp geçsinler.
Yazılım oyuna verileri nasıl gönderiyor. Oyunun koruyucu anti-hile yazılımlarını nasıl aşmış ?
Direk banlarsa bu sorunları nasıl çözecek ? Önce yazılımın nasıl olduğu kavranmalı,daha sonra adamlar banlanmalı.
Çok sığ düşünüyorsunuz.
Sana hak verebilirdim taa ki adamların hala aynı şeyi yapmaları yeni videoları ortaya cıkması ve adminlerin konuları karga tulumba kaldırması olmasaydı.

chatlax035

C
Hilesini Bildirdigimiz Clanın Korunması Ve Konularının Silinmesi

Biliyorsunuz ki "Sgfxxxxxxxx" Clanının youtube ve butun sosyal mecralarda dolanan bot hile videoları var Videoları diyorun cunku clan hem x oyunda hemde rise onlinede para basıyor yönetim bunlara hic ses cıkarmadıgı gibi ses cıkaran oyuncuların ümügünü sıkıp konularını kapatıyor . Bir admınde cıkıp bu arkadaşlar temiz sıkıntı yok demedi direk acılan bütün konular silindi. Gercekten yönetemiyorsunuz oyunu bilginiz olsun

Edit: Az once clan ismi ile acılan bir konunun kapatılması üzere bu konuyu actım ADİL ve TEMİZ bir oyun istiyoruz
Aynen benim de dikaktimi çektiği için konu hakkında post açtım ben de.. Yapılan şey gerçek den kelimeler ile ifade etmek çok zor.

Nodar

Üye
12.PNG

Yönetimden çok moderatörlerin saçmalaması. BigJest dışında mantıklı düşünüp görevini yapabilen moderatör olduğunu düşünmüyorum.

Eg0isTa

Üye
Aynen benim de dikaktimi çektiği için konu hakkında post açtım ben de.. Yapılan şey gerçek den kelimeler ile ifade etmek çok zor.
Senin konunun silinmesi cok normal cünkü clan adı gecirmişsin hicbir karakteri kanıtlı veya kanıtsız suclamak küfür etmek serbest degildir.

Nodar

Üye
Çok sığ düşünüyorsunuz.
Bu süre içerisinde elde ettikleri oyun içi parayı ve eşyaları satıyor olabilirler. Haksız kazanç sağlamaları iyi bir durum mu peki?

chatlax035

C
Senin konunun silinmesi cok normal cünkü clan adı gecirmişsin hicbir karakteri kanıtlı veya kanıtsız suclamak küfür etmek serbest degildir.
Ben konu ile alakalı ilk defa post attım arkadaşım bir yanlışın var sanırım kişileri karıştıyorsun :D

iGorDivandakoR

Üye
Siegfed mıdırlar neler oyunda tl ıcın duran mılletın gercekten oyun ıcın oynuyan kesımın bowl heycanını elınden alan döner ekmekci tayfa malum oyundada böylelerdi bu oyundada gerek yok abi böylelerine at hard disk ban baksınlar oyunlarına usko yuda bunlar bıtırdı burayıda bunlar bitirir. BEN DIYIM ADMINLER SIZE.

Eg0isTa

Üye
Siegfed mıdırlar neler oyunda tl ıcın duran mılletın gercekten oyun ıcın oynuyan kesımın bowl heycanını elınden alan döner ekmekci tayfa malum oyundada böylelerdi bu oyundada gerek yok abi böylelerine at hard disk ban baksınlar oyunlarına usko yuda bunlar bıtırdı burayıda bunlar bitirir. BEN DIYIM ADMINLER SIZE.
Hocam ismi degiştirip xx yaparmısınız konunun kapanmasını istemiyorum

wultrox

Üye
Çok sığ düşünüyorsunuz.
admininler bu açıklamayı bile yapamıyor.

JaxSui

J
Hocam ismi degiştirip xx yaparmısınız konunun kapanmasını istemiyorum
Aslında böyle bir şeyde konu kapanmaz. Mod arkadaşlar orada karakter adı ya da klan adı varsa düzenleyip orayı xxxx ya da ...... yaparlar. Ama kapatmak daha çok işlerine geliyorsa ona bir şey diyemem....

Horadric

Üye
O videoyu bende buradan gordum bowlda vıdeodan sonra daha cok gozume battı. Hala banlanmamaları, konuların kapatılması o sahısların hile yapmasından daha feci bir durum. Tek açıklama bile yapılmaması insanlara bu sahısların kayırıldığı hissini vermekte acilen bir açıklama gelmeli sessiz kalmanız sizi de lekelemekte bilginiz olsun.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

İllegal yazılım kullandığını düşündüğünüz kullanıcıları destek bileti üzerinden raporlayabilirsiniz arkadaşlar. Forum üzerinden bir kullanıcıyı veya klanı kanıtlı veya kanıtsız şekilde zan altında bırakacak konular açmanız forum kurallarına aykırı.

* Kanıtlı veya kanıtsız olarak, birini veya birilerini küçük düşürebilecek veya itibar(-lar)ını zedeleyebicek görsel, metin, ses kaydı, video, konu, mesaj, vb. içerikler oluşturmak kesinlikle yasaktır. Oyun ve forum üzerindeki oyuncular için şikayetlerinizi ilgili platformun destek bileti sistemini kullanarak yetkililere bildirin.

Forum kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt