Hırsız Yayıncı İstemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black Vortex

Üye
Hepinizin bildiği gibi bugün KO yayıncıları resmen dolandırıcılık ve kara para aklama yapmaktan suçlanıyor. Bu belgeler açıklandığı zaman Rise Online çıkıyor bizi karalamak KO yu bitirmek için bunu yapıyorlar diye iftiralar atıyorlar yayınlarında. Bizzat izledim. Alfa aşamasında bu hırsızlık yapan yayıncılara Rise Online da destek vermişti abone göndererek ve şimdi o yayıncılar Rise Online'ı kötülüyor. Bu yayıncılar KO yu bırakıp buradan da dolandırıcılık yapmak isterlerse iyi bir intiba uyandırmaz.

Fikrimi sunmak istedim.

Link :

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Bahsettiğiniz konu ilgili oyunun oyuncularını, yayıncılarını ve yayın yapılan platform kullanıcılarını ilgilendiriyor. Yasal olmayan konular ise ilgili devlet kurumlarını ilgilendiriyor.

Rise Online World; bu tür konularda bulunamayacak kadar titizlikle yürütülen, ihtimam gösterilen bir projedir. Lütfen bu tür konuların içinde projemizin adını dahi geçirmeyiniz.

Alfa aşamasında Rise Online World yayını yapan yayıncıların bazılarına bağış atıldı ancak bunun konuyla alakasını anlayamadım. Kaldı ki Rise Online World ekibinin ilgili platformlarda bu tür şeylerin tespitini yapma, gerekli durumlarda ise asayişi sağlama gibi bir vazifesi bulunmamaktadır. Rise Online World ancak bir anlaşma sağladığı yayıncının anlaşma kapsamında bulunan davranışlarına karşı yine anlaşmada belirtildiği şekilde aksiyonda bulunabilir.

Anılan oyunu veya ilgili konularını Rise Online World ile yan yana getirmemenizi rica ediyorum.

Sevgilerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt