hp mp bot pahalımı sizce ?

HeaveN

Üye
arkadaşlar gb düştükce hp mp botlara zam gelmeye başladı 1.8m alırken 2.2m 3m çıktı artık
slot farm yaparken o kadar kazanmıyorum paramım bi kısmı çoğu hp mp gidiyo drop atarsa artık oda şans atsa bile zaten 4m mana hp gidiyo
2m bana kalıyo oyun pazar olayı dengesiz inşAllah düzelir bu sorun.

JaxSui

J
Craft ile pot üretimi gelmeli.

Moderatör tarafında düzenlendi:

skaebneN

Üye
1k pot 10tl demek yerine sadece 1 ay içinde exp kasarken okçuya 420TL lik pot almıştım üzücü :)

bily35

Üye
Böyle giderse ben oyunu bırakacağım. Tamamen saçmalık. potçudaki fiyatlar komik , Mana 7,950 / pot 3,950. Herhangi bi slota gidip farm yaptığım zaman 1 saatte en az 500'er adet mana pot harcıyorum. e ben harcadığım mana potun parasına farm yapacaksam nasıl item dizeceğim ? ki bazen itemde atmıyor mana pot parasını da zarar ediyoruz. Resmen şaka gibi. Cash çekmek istemiyorum para harcamadan oyundan kastığım ile çarkı döndürmek istiyorum ama şuanki sistemde bu mümkün değil. rezalet...

melih42

Üye
oyun baya baydı kas kas git anvilde 20 itemden biri 6 olsun oda 7de cortlasın geçsede 10 15 m :) sadece vakit geçirmek amaçlı oynanır farm yaparak karakter dizmeyi unutun öyle farm atarsın zevkine czde teklenirsin dungeonda coin toplarsın

bily35

Üye
oyun baya baydı kas kas git anvilde 20 itemden biri 6 olsun oda 7de cortlasın geçsede 10 15 m :) sadece vakit geçirmek amaçlı oynanır farm yaparak karakter dizmeyi unutun öyle farm atarsın zevkine czde teklenirsin dungeonda coin toplarsın
vakit geçirmelik olarak bile takılınmaz aga mana pot paran kalmaz kısa bi süre sonra :D gidip cs - valo oynarım daha iyi sarmıyor artık

enokaptan

Üye
Potlar aşırı pahalı buna çözüm getirilmeli pay2win oynayanların keyfi yerinde peki ya normal emeğiyle oynayanların hali ne olacak buna bir çözüm şart yoksa oyuncu sayısı azalmaya devam edecek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt