İstek İtemleri̇m Verdi̇gi̇ Bonuslar Ve Set Bonuslari

Cyanogen

Üye
İtemler arası farklılıklar cok az
Örnegin leather pacalar +7ler 9 bonus heavy parcalar 10 bonus veriyor
Ama sonra hep aynı 7 elite parcalar ve 7 imperial parcalar 10 bonus veriyor
İtemler zırh arttırmaktan baska ise yaramıyor
En azından 7 elite parcalar 11 bonus,7 imperial parcalar 12 bonus verebilir ve elite-imperial setlere set bonusu gelebilir

DeadLegion

Üye
Oyunda 4 tane stat var sorun burdan kaynakli. Bu statlar da can mana defans ve atak. Boyle olunca da silahlar ozunde sadece atak artisi zirhlar da sadece defans artisi sagliyor. Halbuki her kitle kontrol skili yuzde 100 oranda tutsa ama etkisinin suresini azaltacak tenacity vb. Gibi bir stat olsa, warriorlar icin blok sansi artiran, asaslar icin kritik vurus sansinj ve hasarini artiran, okcular icin saldiri hizini ve can calmayi artiran, priestler icin iyilestirme bonusu veren statlar olsa zirhlarin ve silahlarin bonuslari bu kadar yavan olmazdi.

Tolgun

Üye
En azından 7 elite parcalar 11 bonus,7 imperial parcalar 12 bonus verebilir ve elite-imperial setlere set bonusu gelebilir
Aynen cok az kanka :D sacmalama hic oynamasinlar para yi basamiyanlar. Bowlda 2 kisi gezsin.
Sen pk ya hic ciktin mi merak ettim dayi.

DeadLegion

Üye
Aynen cok az kanka :D sacmalama hic oynamasinlar para yi basamiyanlar. Bowlda 2 kisi gezsin.
Sen pk ya hic ciktin mi merak ettim dayi.
Kardesim parayi bastin itemin verdigi ek ozellik sadece defans. Parayi bastim pkya ciktim hadi Asaslar true damage vururken defansi napacam ben? Mage partiler buyu vururken defansi napacam? Bp ve warrior desen dvde yok denecek kadar az zaten. Ayrica itemin verdigi ek defans yuzde kac hasar azaltiyor onu bile bilmiyoruz. Oyun yonetimi sagolsun hersey muallak ve oyunda joblar arasinda denge yok.

Tolgun

Üye
Kardesim parayi bastin itemin verdigi ek ozellik sadece defans. Parayi bastim pkya ciktim hadi Asaslar true damage vururken defansi napacam ben? Mage partiler buyu vururken defansi napacam? Bp ve warrior desen dvde yok denecek kadar az zaten. Ayrica itemin verdigi ek defans yuzde kac hasar azaltiyor onu bile bilmiyoruz. Oyun yonetimi sagolsun hersey muallak ve oyunda joblar arasinda denge yok.
Defans okadar ezikse sil defansi gir bowla bak sanki assas tek true damage skill kulaniyo (savage var thrust var kör var mage zaten bunlar vuriyo) saka misin :D.
Evet mage ye belki yaramaz ama bowlda tek mage gezmiyo ki her item hersey birden vercek diye bisey yok zaten.
Okcu ve warrior var oyunda sanki oynamiyorum.

Schurft

Üye
set bonuslu armorlar zaten mevcut.
set bonuslu elite/imperial armorlar zaten mevcut. Armorsmithing ustaları üretebiliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt