Ice mage oynamak istiyorum

_F_G_

Üye
Merhaba benzer oyunda ice mage oynuyorum çokta keyif alıyorum. Mevcut sınıfları denedim ama içime sinmiyor hiçbiri. En son 75 cap de oynamıştım mageyi sonra yeni skilleri görünce içe mage oynama isteğim kayboldu. Şuan özetlemek gerekirse ice olarak mage partilere giremiyor. TP mage oynamak için de skilleri uygun değil. Solo olarak oynamaya da müsait değil. En azından ice mage defansif olarak guclenirse solo çıkılabilir yada ice mage için buf mage atak buf eklenebilir. Solo zindanlar zaten çok zor. İmperial için aşırı int istiyor MP de fulleyince darknes cavern de easy olarak zor yapılıyor staf ile. İce mage için bir şeyler yapabilirseniz mutlu olurum.

Balerion

Üye
Ben de okçu oynamak istiyorum ama müsade etmiyorlar. Öyle her istediğini oynayamazsın. Bu oyunda asas harici dvye çıkmayı düşünen bi psikoloğa görünsün.

berktun

Üye
Elimde hysterial var moblara fr 32 yeteneğim 1300-1500 arası vuruyor 60 lvl ice novam 1500-1600 gerçekten hasar olarak çok zayıf tamamen yan skill olarak lure yapmalık düşünülmüş +70 yetenekleride işlevsel değil bari küp olsaydı :)

takosta

Üye
bu oyunda sadece asas oynaman gerektıgını sana soylemedılermı. vah vahhhhh

priesttt

Üye
Asas aç 5k damage, spike town, cure al, sıçra, koş dilediğin herşeyi yapabiliyorsun. Son güncelleme ile critik skilinede %60 buff geldi.
Fark ettiysen magelere birşey gelmiyor. Bir de el düşürme olayı var adam meteeor atacak melee R ile vurunca vuramıyor saçmalık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt