Ice Mage'yi Yapan Row Çalışanını Bi Sallayın Kendine Gelsin Yada Glacier Skill Ağacını Kaldırın.

BenGeldim

Üye
Dedimki ice mage skillerini açayım ve biraz oynayayım. Abi param cok baştan söyleyeyim sorun değil. Açtım neyse 10 gün çabaladım oynamak için. Sorunları buraya sıralıyacağım, bu bilgileri alıp isterseniz düzeltirsiniz istemezseniz keyfiniz bilir geniş yelpazede bir oyun tadı olması varken dar varyasyonlarda sıkışmışlık içinde olup olmamak yönetimin elinde. illa bir mage lr mi fr mi demesin. suan soyle magelerle oynayacaksam fr tp isem lr başka yok. tek düze oyunmu olur zaten ice yapmıssınız hic olmasa eyvallah. baştan sağma yapıp bırakmışa adam. var mı var gibi bişi olmuş ice mage

1.tekli skillerin geneli duvara çarpıyor, fr de böyle değil mesela. objelere takılmayan 1 skıll daha eklenmeli. eksıklık var obje gırerse adama vuramıyoruz. burada vurmak onemlı degıl ıce mage adamı yavaşlatır ama zaten skıll yok duvarda varsa aranda bu imkansız hale gelıyor. düzeltin bunu. yani zaten ihtimale dayalı bısı ice tutması bıde sen duvara carpan teklı skıll koymussun hep resmen diyorsunki imkansızları oyna karşiim

2.ice mage'de mutlaka bir 2-3-4 sanıyede olsa stun skili olması gerekiyor tutma olasılıgı 100 de 100 olan

3.ice magenin damagesi arttırılmalı gercekten ne ice tutuyor ne damage vuruyor neden oynansınki? damage cok cok az arttırılmalı fazlası dengeyi bozar 1 tık kafi

4.ice novalar nerdeyse demiyor hiç tutmuyor abı olasılıgı 0 mı yaptınız? bozuk bırsey var. 100 kere nova atınca 1 kere falan belkı tutuyor

5.mmorpg lerde genel olarak söyle bir skıll vardır burdada yapmıssınız ama tam olmamıs o kadar yarım yamalakki yani. 75 ice magenın arkasında bir buzul alan yaratıyor. ama bunu yapması ıcın animasyon süresi var 2 sanıye falan. bunu bi mage yapmaya calısırsa o mageyi kaldırırlar dağa duvardan duvara vurup çöp kutusuna atar maleeler çünkü bu skıll maleelerden korunmak ıcındır, hicmi düşünmedin 2 sanıye anımasyonmu olur bir savunma skılınde heleki bu karakter mageyse???? üstüne adam asas kosuyor diyorsun ''dur ben kendime savunma skıll i basayım 2 sanıye anımasyonlu dersen o asas bıde uçma skılı vermıssınız asaslar adamın daggerı anlının catına saplar abi. ayrıca bu skılın olusturdugu buzul alanda aynı ırkta olan herkes hızlı hareket edebılmeli buda eklenırse daha işlevsel olur. yavaşlatma oranını düşürün ama ekleyi.

6.yanlıs hatırlamıyorsam 72 skılı kendıne bırsey atıyor ılk vuran 1000 damage yıyıor. ya abi hic mi düşünmedin bu skılı yaptın bari mage ilk hasarı yok saysın. ne bu tank mı mage mı neden hasar yıyor savunması nerde ice kendını korumaya yonelık bır karakterdır. ben napıcam mesela kendıme o skılı atıp adamların ustune mı kosucam 1000 damage yesınler dıye, cok sacma geldı ne işe yarar dıye cok dusundum gunlerdır cozemedım.

bunları elden gecırırsenız ınsanlar ice magede varmış ya der oynar zevk alır sıkıldıgında charı bozmak yerıne bi staf degıstırır ice oynar. hemde genıs bir yelpazede mage karakteri olur. öbür türlü adam ya fr ya lr olacak 3. yok abi ki mage demek varyasyonun bol oldugu karakter demektır

Son düzenleme:

DeadLegion

Üye
Sozde bir de bunlar arcane mage yapacaklardi. Yapmadikladi gibi olmayan arcane magenin resisti olan dark resisti takilara eklemisler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt